Saveti

Grudi su najženstveniji deo tela - ne skrivajte ih!

Bez obzira kolike grudi imate i kojeg su oblika, budite sigurne da su one najženstveniji deo vašeg tela i ne smete da ga skrivate
Moda
14:42h Autor:
Grudi su najženstveniji deo tela - ne skrivajte ih!
Foto: Reuters

Grudi su oduvek bile najženstveniji deo tela. Njihovo isticanje nikada ne izlazi iz mode i bez obzira koji se trednovi izmenjuju one su uvek u prvom planu. Ali njihov oblik i veličina zahtevaju pametno odabrane krojeve dekoltea koji će ih učiniti primamljivima i koji ne smeju preći granicu dobrog ukusa.

Zbog toga vam predlažemo da se pridržavate sledećih pravila:

Velike okrugle grudi

Raskošno poprsje zahteva pažljivo odabran dekolte koji će grudi podići i njihovu bujnost držati pod kontrolom. Dekolte blagog V izreza, kockasti i okrugli idealni su kod velikih grudi i vizualno uspevaju da ih smanje. Duboki dekoltei, ravno sečeni i svi krojevi bez naramenica u potpunosti će narušiti izgled grudi i učiniti da izgledaju spušteno.

Podignute i izbočene grudi srednje veličine

Male čvrste grudi

Dame sa malim brojem korpica nikako ne bi trebale izbegavati dekoltirane krojeve kako to obično čine, jer grudi manjih oblika odlično podnose duboki dekolte čak do pupka. Srcoliki, ključaonica i lađa dekolte vizualno povećavaju ovaj oblik grudi. Nabrane tkanine, volani i ukrasi dodatno će ih naglasiti i stvoriti izgled punoće.

Grudi velikih korpi i kruškastog oblika

Ove grudi najčešće opisujemo kao one nepravilnog oblika, što nimalo ne umanjuje njihovu raskoš. Pametno odabran dekolte ih može dodatno istaknuti, a to će učiniti korzet kroj, ovalni izrez, kockasti izrez. Oni podržavaju ovaj oblik grudi koje u odabiru kroja svakako trebaju biti potpomognute naramenicama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs