Proleće/Leto 2013

Kombinezon: najpraktičniji komad ovog leta

Ako bismo morali da jednom rečju opišemo glavnu prednost ovog odevnog komada onda bi to morala biti: praktičnost. U jednom imate outfit u celosti, i sve što vam preostaje jeste da odaberete pravu obuću i detalje.
Modni saveti
13:04h
1 / 13

Kombinezoni su mnogim damama na crnoj listi odevnih komada. Mi tvrdimo: bez pravog razloga. Bilo da govorimo o kombinezonima sa dugim odnosno kratkim rukavima, sa dugim nogavicama, ili šortcem, jasno je da se u svakom slučaju radi o praktičnom i lako uklopivom komadu. Tajna je u njegovoj eleganciji koja lako dobija urbani i kul izgled. Sve u zavisnosti od detalja koji će pratiti vašu kombinezon-priču.

 

Baletanke, oksfordice, salonke, ili letnje čizme. Koju god da obuću odaberete, moći ćete da je iznesete uz kombinezon. Isto je i sa nakitom. Kombinezon dopušta poigravanje, eksperimentisanje, ali i umerenost i jednostavnost ukoliko vam je takav stil bliži.

 

Bilo da volite hipi momente u oblačenju, bilo da ste okrenuti nešto atraktivnijim varijantama, kombinezon će biti pravi izbor, jer je izuzetno prilagodljiv svakom stilu.

 

Dakle, osmelite se. Pronađite onaj koji će vam najviše odgovarati, i uklopite ga uz sopstveni stil igrajući se pratećim dodacima. Ne dozvlite da vas predrasude odvoje od jednog od onih klasičnih, a opet, uvek tako aktuelnih komada.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...