Modni uzori prve dame

Tajna stila Melanije Tramp: Evo zašto je uvek tako besprekorno obučena! (FOTO)

Na društvenim mrežama su se tako nedavno pojavile fotografije na kojima je vidljivo da su neke od Melanijinih najhvaljenijih kombinacija zapravo modifikovane kopije odevnih kombinacija nekada najbolje odevenih poznatih dama

Moda
Autor:
Tajna stila Melanije Tramp: Evo zašto je uvek tako besprekorno obučena! (FOTO)
Foto: Profimedia

Supruga američkog predsednika Donalda Trampa, zanosna 48-godišnja Melanija, poznata je po svom istančanom modnom ukusu, pa su svi pogledi neretko upereni upravo u kreacije u kojima se pojavljuje na raznim javnim događanjima. Nekadašnja manekenka svojom prefinjenošću i elegancijom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a sada se ispostavilo da su za to zaslužni njeni modni uzori među kojima se nalaze prave ikone stila.

Na društvenim mrežama su se tako nedavno pojavile fotografije na kojima je vidljivo da su neke od Melanijinih najhvaljenijih kombinacija zapravo modifikovane kopije odevnih kombinacija nekada najbolje odevenih poznatih dama. Tako je Melanija, između ostalih, inspiraciju pronašla u i Džeki Kenedi. Elegantne suknje i kostimi s odgovarajućim šeširima i rukavicama izdanja su po kojima ćemo zauvek pamtiti ovu prvu damu, a jednobojni kompleti u kakvima se neretko pojavljuje prva dama SAD-a, neodoljivo podsećaju na komade kakve je u svom ormaru imala Džeki.

Melanija Tramp u svedenoj kombinaciji: Ova haljina će biti potpuni hit ove sezone!

Osim Džeki, Melanija je inspiraciju potražila i u nikad prežaljenoj britanskoj princezi Dajani, od koje je pozajmila ideju za elegantnu i lepršavu haljinu s naborima u kojoj se početkom leta pojavila na jednom službenom događaju u Velikoj Britaniji. Naime, iako je Melanijina haljina bila svetlo žuta, gotovo je identična haljini princeze Dajane u kojoj je ona zablistala 1987. godine na Filmskom festivalu u Kanu.

Njihov odabir je bez izuzetka – nepogrešiv: Ovo su vlasnice najlepših cipela na svetu!

Uz Džeki i Lejdi Di, Melaniju je nadahnula i holivudska ikona Merilin Monro koja je bila poznata po svojim atraktivnim haljinama koje su isticale njenu figuru. Ipak, u slobodno vreme ova seksepilna plavuša je volela opušenu odeću, pa je u javnost procurela fotografija na kojoj pozira obučena u bele pantalone i ružičastu majicu, a Melanija je njen autfit iskopirala od glave do pete.

Sa svečanog prijema pravac na kopanje: U čemu je Melanija Tramp sadila drveće!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs