Lepo i udobno

Fantastični saveti da uvek izgledate tip-top!

Kožne helanke, crna kombinacija, čizme na petu i crveni ruž samo su neke od stvari koje su vaši saveznici da uvek izgledate doterano bez puno truda
Moda
14:50h Autor:
Fantastični saveti da uvek izgledate tip-top!
Foto: Shutterstock

Kad je odeća u pitanju, skoro svaka žena želi da izgleda doterano i bude u trendu. Međutim, istovremeno je važno i da se u odevnim kombinacijama oseća udobno i nesputano.

Kožne helankeNakon trenerke, helanke su najudobnije. Međutim, za nošenje izvan kuće prihvatljive su ako su izrađene od posebnog materijala. Lažne "kožne" helanke su idealan izbor.

Od glave do pete u crnomBilo da nosite helanke ili pantalone, košulju ili džemper, ostali to neće baš primećivati jer je svaki komad odeće crne boje.

Čizme na petuIzdužiće vam noge, a dobićete i na visini. Obična majica, uske pantalone s elastinom i duži džemper ili ogrtač, u kombinaciji sa čizmama idealan su izbor. Osim toga, na čizme možete da nosite i deblje čarape sa nekim zabavnim printom ili detaljem.

Crveni ruž

Ukoliko obučete farmerke, džemper i ravne čizme, delovaće kao da niste bili raspoloženi za sređivanje. Međutim, ako toj kombinaciji dodate crveni ruž, postići ćete sasvim drugačiji efekat.

OgrlicaVaša majica na V izrez neće delovati tako "prazno", jednostavno i beživotno ukoliko joj dodate ogrlicu.

"Trapez" farmerke s elastinomMožda će vam zvučati čudno, ali razmislite. Setite se kako zanosno izgleda Victorija Bekam u super trapez-farmerkama. Imitirajte taj izgled – ali samo ako se radi o pantalonama s elastinom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs