Proslava Nove godine u firmi

Šta obući za poslovnu proslavu Nove godine: Zaboravite na prekratke haljine i šljokice

Izbor haljine za doček Nove godine je večna nedoumica svih žena, ali za poslovni svečani doček pored adekvatne odevne kombinacije obratite pažnju na frizuru, šminku i naravno manire
Moda
18:02h Autor:
Šta obući za poslovnu proslavu Nove godine: Zaboravite na prekratke haljine i šljokice
Šta obući za poslovni doček Nove godine, Foto: Shutterstock

Ovih dana početak Nove godine ćete slaviti više puta i u više različitih okruženja. Proslava na koju morate da dođete najspremnije je poslovna proslava u vašoj kompaniji.

Evo nekoliko saveta koje ne smete da zaboravite kada počnete sa pripremama za slavlje

Kratke, uske, dekoltirane haljine ne dolaze u obzir

Ako su kolege tokom cele godine na vas gledali kao na ukusno obučenu i profesionalnu osobu, ova proslava nije razlog da narušite svoj imidž. Tokom privatne proslave novogodišnje noći sa svojim prijateljima, možete da pokažete dobru formu i savrsenu haljinicu, ali kada je reč o proslavi Nove godine u firmi, bitno je da izaberete sveden kroj, mirne boje i jednostavne materijale bez šljokica. Imajte na umu da će proslava proći, ali da vi morate sledeće radne nedelje da se pojavite na poslu.

Teška šminka nije poželjna

Dame često zaboravljaju da je šminka tu da naglasi prirodnu lepotu, a ne da je izkarikira. Jaka šminka uradi često upravo to, tj. učini da žena izgleda previše veštački. Zato, kada krenete na proslavu stavite lakši make up, koji će učiniti da zablistate.

Frizura je pola izgleda

Srediti se za proslavu, a ne napraviti frizuru prosto nema poentu. Frizura je više od pola izgleda. Ne morate da pravite komplikovane punđe (ne idete na maturu), ali možete da ispeglate kosu ako u većini slučajeva više nosite kovrdže ili obrnuto.

Lepo ponašanje

Poslovna proslava Nove godine nije vreme za opuštanje, igranje po stolovima, preterivanje u hrani i piću. Maniri su nešto što ne smete da zaboravite kada krenete na ovu svečanu proslavu.

Svaka žena je jedinstvena na svoj način pa tako može i neku običnu odevnu kombinaciju da iznese na veoma specifičan način. Iako je većina ovakvih proslava obaveza, to može biti odlična prilika da se povežete sa nekim poslovnim partnerima koje do tada niste imali priliku da sretnete i izuzetno je važno da znate kako bi trebalo dase obučete.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs