Stara haljina za novi izgled

Male cake: Osvežite crnu haljinu za najluđu noć!

Crna haljina je uvek dobro rešenje kada se dvoumite šta da obučete, a ono što je ekstra prednost jeste da u njoj ne morate da izgledate uvek isto
Moda
20:54h
Male cake: Osvežite crnu haljinu za najluđu noć!
Foto: Shutterstock

Moda se stalno menja, ali komad odeće na koji uvek možete da računate, a da u njemu izgledate lepo i moderno, jeste mala crna haljina.

Crna haljina je uvek dobro rešenje kada se dvoumite šta da obučete, a ono što je ekstra prednost jeste da u njoj ne morate da izgledate uvek isto. Postoji nekoliko dobrih i brzinskih rešenja da od klasičnog napravite potpuno šik izgled, za šta vam ne treba puno novca.

Ključ je u tome da isprobate nešto sasvim drugačije u zavisnosti od prilike. Krenimo redom.

1. Dodaci poput lanaca, bisera, masivnih ogrlica raznih boja, mogu učiniti vaš autfit sasvim drugačijim.

2. Helanke raznih printova, duži džemperi ili kaiševi (bilo tanji ili širi) mogu poslužiti da izgledate elegantnije, ili pak vašu kombinaciju učiniti više opuštenijom varijantom.

3. Stavite akcenat na upečatljivim cipelama na štiklu u pink, crvenoj, žutoj ili nekoj drugoj boji - podići će klasičnu crnu haljinu na potpuno drugi nivo.

4. Kada je reč o sakou, ima toliko zabavnijh kombinacija - probajte dezenirani, sako od tvida ili krzna.

Još jedan razlog zbog kojeg volimo klasičnu crnu haljinu krije se u mogućnosti da uz nju svom izgledu uvek možemo da damo sopstveni pečat, piše foxcarolina.com.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs