Modni saveti

Jednostavni modni trikovi za savršen izgled na fotografijama

Svetlije boje blizu lica, šeširi, jednostavni grafički printovi stvari su kojih bi, između ostalog, trebalo da se pridržavate zarad što boljeg izgleda na fotografijama
Moda
18:14h Autor:
Jednostavni modni trikovi za savršen izgled na fotografijama
Foto: Shutterstock

Pogrešan autfit može da upropasti i najbolju fotografiju. Problem je u tome što određena odeća, koja možda funkcioniše za jednu situaciju, neće biti dobar izbor za neku drugu.

Evo nekoliko jednostavnih pravila kojih bi trebalo da se pridržavate kada su moda i stil u pitanju, ako želite da izgledate bolje na fotografijama.

Nosite svetlije boje blizu lica

Tamne boje neće vam laskati prilikom fotografisanja. Izgledaćete "isprano". Čak i ako volite da nosite crno od glave do pete, malo bolje, čak i bele, blizu vašeg lica, učiniće čudo. Ešarpe u svetlijim nijansama zato su sjajan izbor.

Dekolte je poželjan

Otvoreni dekolte čini da vaš vrat izgleda duže, što je uvek laskavo. Osim toga, ljudi su takvi da primete kožu, što je dobar način za odvlačenje pažnje i prema licu.

Držite se jednostavnih grafičkih printova na odeći

Grafike su odlične, ali kad neko posmatra fotografiju na kojoj ste vi, želite da bude koncentrisan na vas, a ne da pokušava da dokuči šta je to na vašoj haljini.

Važna je i vrsta tkanine

Bilo da je reč o krznu ili vunenom džemperu, određene teksture materijala daće vašem licu bolji vizuelni utisak kada je fotografisanje u pitanju. Na taj način i vaša koža izgleda glađe.

Šešir pomaže da uokvirite vaše lice

Šešir na vašoj glavi prilikom poziranja daje zapanjujuće rezultate. Stvara takozvani "halo" efekat i ističe vaše lice na najbolji mogući način.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs