Komad nakita koji menja kompletan izgled

Izaberite prave: Koje su minđuše idealne za vas?

Osobe s okruglim licem i naglašenim obrazima, trebalo bi da izbegavaju okrugle minđuše, dok žene sa izduženim licem ne bi trebalo da nose dugačke i uske modele, jer će izgledati mršavije
Modni saveti 17.11.2013. - 11:31h Autor: Novosti.rs
Foto: Shutterstock

Izbor minđuša nije tako lak, znaju dobro predstavnice lepšeg pola. Neverovatno je koliko je ovaj mali komad nakita u stanju da promeni i popravi kompletan izgled, zato je važno da se obrati na njega posebna pažnja. Ukoliko je u neskladu s frizurom, odećom ili prilikom, značajno će da naruše stil.

 

Damama koje nose punđu ili konjski rep, pristaje gotovo svaki model. Za svečanije prilike preporučuju se elegantne minđuše od plemenitih materijala, a za svakodnevne dekorativna bižuterija.

 

Starijim osobama bolje stoje manji komadi, a mladim devojkama veliki, kakvi su sada u trendu.

 

Osobe s okruglim licem i naglašenim obrazima, trebalo bi da izbegavaju okrugle minđuše. Žene sa izduženim licem ne bi trebalo da nose dugačke i uske modele, jer će izgledati mršavije.

 

Ako je kosa kratka, stilisti savetuju da se izbegavaju krupni komadi nakita na ušima, dok uz dugu kosu oni, ne samo da dolaze u obzir, već su i poželjni da bi došli do izražaja. Važno je i da minđuše budu u skladu sa bojom kose, pa bi dragi ili dekorativni kamen trebalo da se slaže i bude iste ili slične nijanse.

 

Zeleni nakit idealan je za zelene oči, plavi za plavooke, a smeđi tonovi dobro pristaju ženama s očima boje čokolade.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Minđuše

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...