modni saveti

Kako da budete kraljica stila baš svaki dan: Pratite 4 jednostavna pravila!

Izvadite svoje najdraže komade iz ormara te prema njima odaberite ostatak kombinacije

Modni saveti 07.11.2017. - 10:43h Autor: wall.hr
Foto: Profimedia

Pitate se kako su neke devojke svaki dan savršeno obučene i uspevaju da idealno usklade svoju modnu kombinaciju? Jednostavno, ujutro slede stroga modna pravila.

 

Bez brige, jer i vi to možete! Smo sledite ova pravila:

 

1. Kreirajte novu kombinaciju pomoću najdražih odevnih komada

 

Svako od nas ima par posebnih odevnih komada koje voli i u kojima izgledamo fantastično bez obzira na sve. Bile to uske farmerice, bela košulja ili džemper. Ako imate svoju ''uniformu'' jednostavno se skoncentrišite na nadogradnju tih određenih odevnih komada. Izvadite svoje najdraže komade iz ormara i prema njima odaberite ostatak kombinacije.

 

Ako hoćeš da u bilo čemu uspeš, lepo se obuci: Kako nas odeća izdvaja iz mase!

foto: Shutterstock

2. Započnite s cipelama

 

Sigurno mislite kako je započinjanje s cipelama redosled koji ne može da funkcioniše, ali niste u pravu. Neka vaše cipele određuju kako ćete izgledati taj dan i koju odeću ćete obući. Ako na primer izaberete cipele, taj dan odlučite se za pametan i ''odrasli'' poslovni izgled. Verujte svom raspoloženju oko odabira cipela, jer obuća je pravo nadahnuće za ostatak kombinacije.

 

3. Nosite samo upečatljive modne dodatke

 

Modni dodaci? Naravno, nosite ih sa zadovoljstvom, ali molimo vas da pripazite i ne nosite previše različitih dodataka u isto vreme. Preterivanje s modnim dodacima zbunjuje oči posmatrača, a vaša modna kombinacija izgledaće jeftino. Osim toga, ako želite da stvorite čist stajling koji će biti prepoznatljiv, radije investirajte u par kvalitetnih komada nakita koje ćete stalno nositi i koji se uklapaju uz sve kombinacije. Istovremeno ćete izgledati dosledno sami sebi, a i rešićete se brige kako odabrati modne dodatke za dan. Isto tako, radije investirajte u kvalitetan šal i kapu za zimu i obratite pažnju na boju koja će se najbolje slagati uz većinu vaše garderobe.


Kao šlag na torti: Detalj koji svaku odevnu kombinaciju čini jedinstvenom!

foto: Shutterstock

4. Izaberite jednostavnu torbu

 

S odabirom torbe završavamo svaku modnu kombinaciju. Ako želite izgledati šik u svakom trenutku, odaberite torbu koja nema previše detalja. Jednostavne torbe uklopiće se uz sve modne kombinacije, a vama će dati elegantan izgled. Što jednostavnije, to bolje.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs