Lista želja

Modni trijumf za jesen 2017: Pet komada odeće koje vredi kupiti! (FOTO)

Garderober mora da bude raznovrstan, zato unesite boje, šarene šalove i majice sa puf rukavima, ali povrh svega izaberite bar jedan komad iz naše jesenje liste želja

Moda
13:21h Autor:
Modni trijumf za jesen 2017: Pet komada odeće koje vredi kupiti! (FOTO)
Dior za jesen / zimu 2017., Foto: Profimedia

Vreme je da razmislimo o malim novinama koje treba da uvedemo u ormar. Ako bi trebalo da pazarimo nove komade za hladniji period, moramo da budemo praktični. Jesenja garderoba, obuća i ostali aksesoari mnogo su skuplji u odnosu na letnju. Ipak, to ne sme da nas obeshrabi i zato smo pronašli inspiraciju na modnim pistama, a slične ili iste modele naravno da ćemo da kupujemo u običnim buticima.

Garderober mora da bude raznovrstan, zato unesite boje, šarene šalove i majice sa puf rukavima, ali povrh svega izaberite bar jedan komad iz naše jesenje liste želja i garantovano nećete pogrešiti, piše Elle.rs.

1. Odelo

Ove sezone apsolutni modni trijumf doživljava muško odelo u ženskom ruhu - sako, pantalone, dobra majica ili košulja. Jednostavna klasika koja je prikladna za sve prilike - na noge obujte patike i dobićete popularni sportski chic. Ili, ako se opredelite za dobar par salonki zagarantovana vam je visoka elegancija, idelana za poslovne sastanke ili formalnu večeru.

Ivanka Tramp poput Brižit Bardo: U Belu kuću uvela smeli trend! (FOTO)

foto: Profimedia

2. Duge kaput-haljine

Jesnji i zimski materijali moraju da budu kvalitetni i da im je primarna uloga da štite od hladnoće. Ponekad modeli koju su rađeni od vune, tvida, čoe, mogu da budu grublji i da gube na ženstvenosti. Ipak, imali smo sreće i kako nam predlaže Dior nosićemo duge damske haljine nalik zatvorenim ženskim kaputima koje možete da obogatite detaljima kao što su broš, kaiš ili masivniji lančić.

Pored ovako kratke haljine, u dekolte niko i ne gleda: Poljakinja (38) razbudila Los Anđeles! (FOTO)

foto: EPA / Julien De Rosa

3. Stejtment minđuše

Više nema odlaganja za nakit kao što su masivne, jake i apsolutno dominantne minđuše koje će upotpuniti vaš izgled za hladne dane. Dobar komad nakita je sigurna investicija i može da bude u trendu u svakom godišnjem dobu.

Sve, samo ne dosadna: Kraljica Maksima ima najsmeliji modni stil među ženama plave krvi! (FOTO)

foto: Profimedia

4. Logomania

Trend koji je bio aktuelan 80-ih godina prošlog veka, ponovo se vratio u punom svom sjaju u jesen 2017. godine. Luksuzni brendovi su velikim slovima ispisani na torbama, cipelama, haljinama. Ili pronađite u ormaru majke, tetke, možda su sačuvale neku torbu sa naglašenim natpisom.

foto: Profimedia

5. Čizme

Nećemo se ograničavati da nabavite čizme do članaka ili one koje idu preko kolena. Za koje god se odlučite, u pravu ste! Samo procenite koji model se najbolje slaže sa garderobom koju posedujete i koja boja najviše odgovara. Evo male smernice - ako volite mini haljine i suknje, čizme ispod kolena su stvorene za fantastičnu kombinaciju, a ako ste više džins devojka, onda one do članaka su idealne.

Ako, pak, želite da eksperimetnišete (mi smo uvek za) onda šarene, kakve Dolče i Gabana predlažu bi bile savršene, zar ne?

Formula oblačenja koja od svake žene pravi divu: Zato Melanija uvek izgleda besprekorno! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs