Praktičan savet

Zaboravite na žuljeve i neudobne štikle: Kako da otkrijete da li vam cipele odgovaraju!

Ako želite da vam se ovakva greška više ne ponovi, potrebno je da uradite samo jednu stvar
Moda
21:10h Autor:
Zaboravite na žuljeve i neudobne štikle: Kako da otkrijete da li vam cipele odgovaraju!
Foto: Profimedia

Koliko god bismo volele da se osećamo kao Viktorija Bekam i da samouvereno šetamo od jutra do večeri u cipelama na štiklu od 15cm, i završamo sve obaveze uzdignute glave, to jednostavno nije realno u životu!

Da biste rešili svoj životni problem prilikom izbora cipela, otkrivamo vam prost način kako da za samo 2 sekunde zaključite da li vam cipele odgovaraju.

Sledeća situacija vam je vrlo verovatno poznata:

Nakon duge potrage konačno ste pronašli one prave. Divne su, nisu skupe i čini vam se da su preudobne. Kupili ste ih i jedva čekate priliku da ih obujete. Međutim, sledi neprijatno iznenađenje. Toliko su vas nažuljale da naredni dan niste mogli da hodate čak ni u svojim najudobnijim patikama.

Verovatno se pitate kako se ovo desilo s obzirom na to da su u prodavnici bile tako savršene. Ako želite da vam se ovakva greška više ne ponovi, potrebno je da uradite samo jednu stvar - da izmerite udaljenost od stopala od pete.

Kod idealnih cipela udaljenost između đona i pete bi trebalo da iznosi tri centimetara i više. Zapravo, važi pravilo - Što je udaljenost veća, to je cipela udobnija, odnosno što je udaljenost manja, to će težina stopala biti prebačena na prste. Od udaljenosti zavisi koliki će nagib cipela biti, a samim tim i kako će uticati na vaše noge.

Najlepši modeli obuće za jesen i zimu: Cipele i čizme za svaki dan! (FOTO)

Објава коју дели Jimmy Choo (@jimmychoo) дана 14. Авг 2017. у 8:56 PDT

Објава коју дели Jimmy Choo (@jimmychoo) дана 16. Јул 2017. у 3:55 PDT

Објава коју дели Jimmy Choo (@jimmychoo) дана 15. Јун 2017. у 9:12 PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs