Ležerna elegancija

Končani džemperi za prelazni period

Pre nego što počne jesen, na zalasku leta, predlažemo vam ove šarmantne i naizlged jednostavne komade, koje možete da obogatite trendi ogrlicom
Moda
11:28h
Končani džemperi za prelazni period
Foto: Shutterstcok
1 / 6 Foto: Shutterstock

Končane džempere možete nositi gotovo svuda. Odlični su za posao i dnevne aktivnosti, ali i mirne šetnje i ispijanje kafa sa prijateljilma. Fenomenalno se kombinuju uz uske farmerice, jer su modeli džempera malo širi, ali i uz duge, maski suknje posebno ako obujete ravne baletanke ili rimljanke. Interesantan i seksi izgled dobijate kada ih spojite sa pensil suknjama, a zbog kroja odgovaraju ženama svih godina.

Proteklih sezona je pletivo bilo obavezan deo zimskog odevanja. Ove godine su končani gornji delovi osvojili pre-jesenje kolekcije, a ono što ih odlikuje je ležernost i doza elegancije 80-ih godina.

Ponuda ovih džempera u našim radnjama je ogromna. Oni hrabriji ili mlađi će odabrati jarke, neon tonove ili ultra popularnu tirkiz, dok će nešto svedenije boje naći svoje mesto u ormarima nešto starijih dama. Pruge su rezervisane za ljubitelje trendova, a oni koji uživaju u klasici će odabrati vanvremeski crn ili teget komad.

Na modnim pistama končani džemperi su zauzeli značajno mesto u kolekcijama kuća Diskverd2, Barberi, Topšop Junik, a među poznatim ženama ovaj trend je osvojio i one mlađe poput Tejlor Svift (Taylor Swift) i Eme Stoun (Emma Stone), kao i već proverene stilske ikone kao što su Kejt Bosvort (Kate Bosworth) i Sijena Miler (Sienna Miller). Prelepim končanim džemperima nisu odolele ni Melani Grifit (Melanie Griffith), Rene Zelveger (Renee Zellweger) i Alesandra Amrozio (Alessandra Ambrosio), te možemo da zaključimo da ovaj trend zaista pristaje svima, bez obzira na godine, građu i kilažu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs