Modni hit sezone leto 2013.

Kako da nosite suknje srednje dužine

Popularne midi suknje su elegatne, ali istovremeno i veoma zahtevne, te kako bi vaša figura izgledala kako želite, pratite naše savete
Moda
22:44h
Kako da nosite suknje srednje dužine
Foto: Fonet
1 / 6

Na modnim revijama najuticajnijih modnih kuća, poput Burberry, Louis Vuitton i Dolce&Gabbana predstavljene su suknje srednje dužine, takozvane midi suknje, koje su deo povratka u vesele 60-te. Ove dužine su odlične za poslovne kombinacije, a mogu biti i veoma seksi. Međutim, postoje određena pravila kojih se morate držati kako bi vaša figura izgledala što bolje u midi suknji.

Nosite potpetice

Midi suknje su takve da zahtevaju štikle, jer mogu vizuelno da skrate noge. Izaberite cipele sa niskom ili srednjom potpeticom, a ukoliko želite da baš ispratite trendove, neka to budu one sa špicastim vrhom. Platforme izbegavajte, jer se stilski ne uklapaju u trend midi suknji.

Pokažite stomak

Jedan od trendova su svakako kratki topovi, koji nas podsećaju na 80-te. Ukoliko ste ponosne na svoj stomak, pokažite ga, ali uz suknju odgovarajuće dužine. Ovaj izgled je idealan za veče, posebno ako planirate da nakon romantične večere, nastavite provod u nekom od poznatih klubova. Trendi i šik - ne možete da ostanete neprimećene.

Uvucite košulju

Za poslovniji izgled ili ukoliko želite da jednostavno sakrijete stomačić, uvucite košulju u svoju suknju srednje dužine. Uz neobičan bolero oblika čaure ili tanak mantilić, bićete najbolje obučena žena na poslu ili tokom dnevnog ručka.

Uz cvetne aplikacije i printove

Brend Dries van Noten je dao posebnu notu ženstvenosti suknjama srednje dužine. Sa našivenim 3-D cvetovima i uz floralne košulje i topove, izgledaćete poput vile. Ovo jeste kombinacija za one malo hrabrije, ali cilj mode jeste eksperimentisanje u službi pronalaska sopstvenog stila.

Dobra vest je da su suknje srednje dužine osvojile i kolekcije za jesen/zimu 2013.-2014. godine, te će vam ovi saveti dobro doći i nakon vrelih letnjih dana. Tada važe ista pravila, uz dodatak: nikada ne nosite midi suknje sa helankama!

Za inspiraciju vam mogu poslužiti slike iz naše galerije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs