Trik za prefinjen stil

Modni eksperti otkrivaju: Kako da vaše cipele uvek izgledaju skupoceno!

Imamo samo dve reči za vas: prevrnuta koža
Moda
11:48h Autor:
Modni eksperti otkrivaju: Kako da vaše cipele uvek izgledaju skupoceno!
Foto: Profimedia

Pažljivo odabrane cipele su, pored torbe, ključne za savršeni stil. Dovoljno je da imate kvalitetan i atraktivan par, pa da izgledate moderno i doterano

Međutim, svesni smo da je jedan izuzetno kvalitetan par cipela jako skup, ali s druge strane, to je investicija koja se vraća višestruko, piše Elle.rs.

Sandale Kim Kardašijan apsolutni hit: Idealne uz svaku odevnu kombinaciju! (FOTO)

Ukoliko, ipak, u poslednje vreme u vašem novčaniku vlada suša, a vama je potreban nov par cipela koje će izgledati prefinjeno, ne treba da očajavate, jer postoji način da sebi obezbedite pristupačan model, koji će izgledati više nego skupoceno.

Naime, modni eksperti se slažu da je dovoljno da posedujete cipele od prevrnite kože (velura) i to po mogućstvu u bordo ili crnoj boji, pa da vaša obuća izgleda kao da ste na nju potrošili polovinu plate. Ovaj savet većina njih objašnjava izgledom prevrnute kože koji bilo kom modelu daje jedan skupocen izgled.

Kada kažemo velura, onda mislimo i na antilop, odnosno sve materijale koji podsećaju na efekat koji cipelama daje prevrnuta koža. Naš savet je da birate salonke, ravne cipele i poluduboke čizmice s elegantnom petom.

5 ubedljivo najgorih modnih grešaka: Zbog ovoga se žene najviše kaju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs