Svi će vam zavideti

Za ovim trikovima lude sve žene: Vizuelno izdužite noge!

Poslušaje četiri modna saveta i postignite izgled ekstremno dugih noga
Modni saveti 05.08.2015. - 17:40h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Bez obzira da li imate kratke noge koje želite da vizuelno produžiti ili duge koje dodatno želite naglasiti, poslužite se ovim savetima.

 

Mnoge od nas nemaju tu sreću da poput Viktorijinih anđela imaju predivne, vitke i zategnute duge noge. Kako kukanje i samosažaljenje nisu u našem stilu, evo nekoliko trikova koji vam mogu pomoći da barem vizelno izdužite noge.

 

Izbegavajte cipele sa kaiševima oko članaka

 

Znamo kako savršeno idu uz suknju olovka kroja i koliko su udobne i stabilne, ali kaišići će vizuelno prerezati vaše noge zbog čega će vam noge delovati kraće nego što zaista jesu. Držite se štikle u nijansama boje kože te platformi koje će naglasiti vaše gležnjeve, a time i dužinu nogu. Što je nijansa cipela bliža boji vaše kože, to će vam noge delovati duže.

 

 

Domaći lek za proširene vene: Lepe i zdrave noge koje više ne bole!

 

Nosite pantalone ili helanke u boji cipela

 

Nošenje pantalona i cipela iste boje, vizuelno će produžiti noge jer će se boje stopiti pa granica između pantalona i cipela neće biti toliko vidljiva. Pravila o ovoj iluziji vrede i za čarape ukoliko npr. nosite haljinu. Ako je ikako moguće, pronađite identičnu nijansu cipela i donjeg dela odeće.

 

Mini suknje i kratke pantalonice visokog struka

 

Kratke stvari najbolji su prijatelji vizuelnog produživanja nogu. Upravo iz tog razloga, trebali biste češće nositi kratke suknjice i pantalonice, samo pazite da dužina, odnosno manjak iste ne deluje neukusno. Dobar izbor su kratke suknje i šorcevi visokog struka, jer ipak prekrivaju malo više tela od odeće niskog struka koja osim što zna delovati vulgarno, vizualno skraćuje figuru. Svakoj ženskoj silueti, kada je dužina nogu u pitanju, imponira upravo visoki struk. Osim toga, vitkost i dužinu nogu naglasite pufastim, balon suknjicama ili suknjicama u slojevima, a izbegavajte prepripijene modele.

 

Sprečite oticanje nogu: Spas je u ovom domaćem napitku! (RECEPT)

 

Birajte cipele na špic

 

Cipele na špic vizuelno produžuju stopala, ali i kompletne noge pa imajte barem jedan pošteni par u svom ormaru. Brojne strane zvezde sa razlogom biraju upravo ovakve modele.

 

Energija koja produžava život: Tehnika bosonogog hodanja!

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...