Pin-up stil na novi način

Trend dana: Duboki šorts

Duboki šortsevi su zavladali pistama i modnim prestonicama, a kako se nose i ko su najveći fanovi ovog retro komada, saznajte u tekstu koji je pred vama.
Moda
17:58h
Trend dana: Duboki šorts
1 / 6

Duboki šortsevi su idealni kako za letnje, tako i za jesenje dane, naravno uz adekvatnu obuću i primereno prilici. Dubok šorts možete nositi na posao, ako je dužine do kolena, u klub, kada možete odabrati neku smeliju varijantu, sa šljokicama ili nitnama ili na plažu, na kojoj je najpraktičnije nositi kratak komad od teksasa.

Za popularnost dubokih šorseva pobprinule su se modne kuće Marc Jacobs, Rochas, Dolce & Gabbana i drugi, koje su svaka na svoj način dale ideje kako nositi ovaj praktičan komad. Ukoliko je šorts kratak, preko dana je poželjno nositi ga sa ravnom ili obućom sa platformom, dok je tokom večeri visina cipela prilagođena vašem izboru.

Za retro, pin-up izgled, uklopite vaš mali duboki šorts sa retro printovima, poput tufni i pruga. Za letnje kombinacije idealne su isečene majice, koje će pokazati malo kože, ali i istaknuti vaše obline.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs