Romantično leto

Trend dana: Floral print i 3-D cvetovi

Cveće više nije samo dezen, već i ukras koji će oživeti svakodnevne odevne kombinacije
Moda
13:10h
Trend dana: Floral print i 3-D cvetovi
localspotter.com
1 / 3

Modne kuće Valentino, Dries Van Noten i Rochas izabrali su hrizanteme, dok se Bottega Veneta opredelila za bele rade. Svež i upečatljiv cvetni dezen je ne samo aktuelan, već budi ženstvenost, romantiku i daje poseban dodir letnjoj vrelini.

Ovog leta je cveće procvetalo u potpunosti, jer je sa dezena otišlo korak dalje, tačnije u 3. dimenziju. Kuće Erdem i Oscar de la Renta su oberučke prihvatile aplikacije sa cvećem. Ono se nalazi na torbama, cipelama, naočarima za sunce, kao i na haljinama u stilu Keri Bredšo (Carrie Bradshaw).

Trodimenzionalne aplikacije sa štrasom, šljokicama i perlicama, u pretežno beloj boji, idealne su za mini haljine, koje ćete nositi za posebne prilike. Za dan, odlučite se za teksas farmerice ili šorts i bluzu sa oživljenim cvetovima. Uz jednostavne potpetice ili rimljanke, bićete u trendu, ali će vam ostati dovoljno prostora da svakoj kombinaciji date svoj pečat.

Priča sa cvećem se nastavlja i na plaži. Osim na kupićim kostimima, aplikacije cveća su osvojile i kaftane, tunike, praktično sve komade koje nosimo kada smo na odmoru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs