Stil glumice kao inspiracija

Cvetni dezeni na način Sijene Miler

Umesto slepog kopiranja odevnih kombinacija bogatih i slavnih, neka vam njihove modne kombinacije posluže kao ideja koju ćete umetnuti u svoj stil
Modni saveti 31.07.2013. - 11:46h

Boho princeza, kako je nazivaju modni kritičari, je zaljubljenik u cvetne haljine, bez obzira na dužine, doba dana ili mesta na kojima ih nosi. Sijena Miler (Sienna Miller) je odlična inspiracija za mnoge modne trendove, ali u njenu užu specijalnost svakako spada floral.

 

Mala crna haljina sa 3D cvetovima

 

Jedan od vodećih trendova su cvetne aplikacije, 3D cvetovi, praktično svako cveće koje može da se opipa. Milerova se odlučila za vanvremensku malu crnu haljinu sa modernim cvećem, a kako ne bi bila isuviše jednostavna kombinacija, izabrala je crvenu torbu. Uz par potpetica, spremni ste za romantičnu večeru ili izlazak sa prijateljima.

 

Za svaku građu

 

 

Bogata cvećem, bela haljina A kroja, u stilu 50-ih, stajaće fantastično gotovo svakoj ženi. Uz retro inspirisane sandale sa kaišićima i velike, glomazne minđuše, zablistaćete kako tokom dana, tako i tokom večeri. Kombinacija je krajnje jednostavna, ali efektna.

 

Cveće na cveće

 

Kombinovanje dva cvetna printa izgleda teško, posebno ako ne želite da privučete baš svih, uključujući i slučajne prolaznike. Na primeru Sijene Miler možemo da vidimo da je najsigurnije kombinovati cveće sa cvećem ukoliko se držimo što manje boja i dozvolimo da jedan komad, u ovom slučaju blejzer, bude bogatiji od košulje. Ove kombinacije su idealne za period kada je leto iza nas, te zahteva višeslojno oblačenje, a toplih dana se rado sećamo.

 

Cveće u kosi: Na crvenom tepihu i u prirodi

 

Veliko, upečatljivo cveće u ružičastim tonovima je dalo Milerovoj posebnu dozu nežnosti i romantike kada je prisustvovala dodeli Toni nagrada, ali i kada je izvela svoju ćerku Marlou u šetnju, sa prijateljicama.

 

Uz rajf prepun 3D cvetova, Sijena se odlučila za jednostavnu haljinu boje breskve i cipele u boji pudera. Akcenat je bio na licu i, naravno, u kosi. Za popodnevnu šetnju, uz maramu u džipsi stilu, osvežila je krajnje običnu sivu bluzu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...