Pravilno pokažite obline

Modni saveti za žene sa većim grudima

Imati velike grudi je i blagoslov i prokletstvo, jer ma koliko bile seksi, uvek ćete imati problem sa oblačenjem. Zato vam dajemo nekoliko ključnih saveta koji će vam olakšati svakodnevicu
Moda
18:10h
Modni saveti za žene sa većim grudima
Foto: Shutterstock

Među muškom populacijom, velike grudi su super seksi, a na njima im zavide i žene sa nešto ravnijim poprsjem. Ipak, žene sa velikim grudima su često u nedoumici šta da obuku, kako da izgledaju elegantno i graciozno, ali ne i vulgarno ili provokativno. Pred vama je nekoliko saveta da istaknete svoje obline, bez stida pokažete svoje grudi, ali da ne pređete granice dobrog ukusa.

Odgovarajuća podrška je imperativ

Odabir brushaltera je od ključne važnosti, posebno za žene sa većim grudima. Pogrešan izbor može dovesti do toga da vam grudi prelijavu iz brusa ili da izgledaju mlitavo, krajnje nepoželjno. Potrebno je da najpre odredite tačan broj grudnjaka, u čemu vam mogu pomoći radnici u specijalizovanim prodavnicama donjeg veša. Mnoge žene provedu čitav život noseći pogrešnu veličinu brushaltera, što za posledicu ima to da njihova figura nikada ne izgleda onako kako bi želele.

Nakon što utvrdite veličinu, birate model. Odmah odbacite push up modele, one bez ikakve podrše i sportske. Najbolji izbor su pomalo retro grudnjaci, koji daju određenu podrški, ali nisu punjeni. Oni su popularno znani kao balconette brushalteri, a istovremeno podižu i oblikuju grudi.

Bretele bi trebalo da su deblje, čvrsto podešene, ali ne dozvolite da vam se usecaju u kožu. Takođe, zavisno od odeće i dekoltea na haljinama ili majicama, trebaće vam različiti oblici korpi. Ukoliko vam je neophodan grudnjak bez bretela, pobrinite se da pronađete čvrst model, koji će izdržati težinu grudi, ali koji od njih neće učiniti da izgledaju kao 2 lubenice.

Asimetrija, srcasti i kockasti izrezi

Asimetrični izrezi, haljine na jedno rame, kao i takozvani čamac izrazi laskaju vašoj figuri i grudima. "V" izrezi su takođe poželjni, ali morate da pazite na njihovu dubinu.

Haljine na preklop

Za žene koje vole da nose haljine, a imaju veće grudi, haljine na preklop su savršen izbor, jer ih možete nositi svuda, kao i haljine sečene u struku. Najbolje je nositi modele sa 3/4 rukavima, jer one bez rukava prosto mame poglede ka grudima.

Nosite uske bluze

Zaboravite na široke majice i topove, koji će samo učiniti da izgledate nesrazmerno. Nosite uže modele majici i košulja, ali jednostavnijih krojeva. Posebno je važno da vam dugmad na košuljama ne izgledaju kao da će pući svakog časa. Korset majice će vam dati dodatnu pordšku i učiniti da struk izgleda tanje. Ipak, ponovo je potrebno obratiti pažnju na dubinu delkoltea.

Zaboravite na tanke bretele

Majice, haljine, tunike sa tankim, takozvanim špageti bretelama zaobiđite u širokom krugu. Ma koliko te bretele bile čvrste, uvek će izgledati kao da se muče i da su pred pucanjem.

Ogrlice i torbe kao saveznici

Neka vaša torba bude srednje veličine ili veća, takozvane oversized. One se uklapaju u vašu građu, za razliku od malih, koje će izgledati kao da čitava kombinacija nema balans.

Ogrlice možete da nosite u nekoliko varijanti: možete nositi moderne choker-e, koji idu uz vrat ili bogate, ali izuzetno duge, koje će izdužiti vašu figuru.

Minđuše su uvek poželjne, bez obzira na veličinu i oblik, dok je najbolji odabir ležernjih ešarpi, koje će izgledu dati dozu elegancije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs