U stilu modnih ikona

Šik u svakoj prilici: Nosite crne pantalone na 3 načina! (FOTO)

Lako se kombinuju, vizuelno stanjuju figuru i idealne su kako za svečane prilike, tako i za opuštene izlaske u šetnju
Moda
20:58h Autor:
Šik u svakoj prilici: Nosite crne pantalone na 3 načina! (FOTO)
Foto: Profimedia

Moda se menja, trendovi odlaze, vraćaju se izmenjeni, ali postoji nekoliko komada garderobe koji decenijama odolevaju promenama u stilu i nalaze se na samom vrhu popularnosti.

Među njima su i crne pantalone koje skoro svaka žena ima u ormaru i rado nosi iz više razloga - lako se kombinuju, vizuelno stanjuju figuru i idealne su kako za svečane prilike, tako i za opuštene izlaske u šetnju.

Ali, to ne znači da sa ovim klasičnim komadom ne možete da ispratite trendove! Pronađite inspiraciju u stilu tri poznate dame i sigurno ćete biti zapaženi gde god da odete!

Prolećni šik za sve dame - Nosite teksas jaknu na 7 načina! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ako ste ljubitelj elegantnijih odevnih kombinacija, možete se voditi stilom Mirande Ker - sve što vam treba uz crne pantalone jesu salonke sa potpeticom i trendi košulja ili majica sa prugama! Možete se igrati bojama i dezenima košulje, lako će se uklopiti koju god da izaberete. U ovom slučaju, Miranda je ponela i kožnu jaknu sa resama, koje su glavni hit sezone.

Na torbi, cipelama i haljini: Rese su pravi modni hit ovog proleća!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ništa kao udobna odeća, koja uz sav komfor izgleda prefinjeno! Baš zbog toga se Alesandra Ambrozio odlučila baš za jednu ovakvu prilikom putovanja. Crni džemperić i ravne čizme zajedno sa crnim pantalonama čine idealnu modnu celinu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Za potpuno opuštene trenutke, birajte odevnu kombinaciju Kare Delevinj. Budući da je manekenka, većinu vremena provodi skockana i elegantna, pa se brzo uželi udobne odeće. Za tu ležernu šetnju, Kara je odabrala široke pantalone, koje je iskombinovala sa dubokim, ravnim cipelama i širokom belom bluzom. Sve je upotpunila crnim mantilom, a monotoniju razbila pastelno zelenom kapom, koja je u ovoj kombinaciji savršen završni detalj.

5 pravila oblačenja za dame sa oblinama - Birajte farmerke sa dubokim strukom! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs