Po ugledu na poznate

Kako da nosite farmerice ovog proleća: 6 inspirativnih stajlinga! (FOTO)

Uz sako u bilo kojoj boji i jednostavne salonke ili baletanke, postići ćete savršen spoj ležernosti i elegancije
Moda
07:20h Autor:
Kako da nosite farmerice ovog proleća: 6 inspirativnih stajlinga! (FOTO)
Foto: Profimedia

Farmerice su jedan od najpraktičnijih odevnih komada koji zauzima posebno mesto u garderoberu svake žene. Mogu se naći u raznim krojevima, modelima, bojama i fazonima.

Za malo mlađe devojke, kada krenu topliji prolećni dani, možda i najomiljenije su iscepane farmerke. Ovakav model vašem stilu daje urbanu notu. Nose ga mnoge poznate ličnosti, a među njima su brazilska lepotica Alesandra Ambrozio i rijaliti zveza Kim Kardašijan, kao i pop pevačica Rijana.

Prolećni šik za sve dame: Nosite teksas jaknu na 7 načina!

Foto: Profimedia / Rijana i Kim Kardašijan
Foto: Profimedia / Rijana i Kim Kardašijan

Iscepani džins je sam po sebi upečatljiv modni komad, te je sasvim dovoljno uz njega kombinovati jednostavne majice ili dukseve, u zavisnosti od prilike. U njima ćete uvek izgledati šik i ležerno.

Osim iscepanih, klasičan model farmerki idealno može da se ponese u bilo sportskim i dnevnim varijantama, tako i onim više zahtevnijim, kao što je, recimo, noćni izlazak ili poslovni sastanak.

7 načina da prikrijete višak kilograma: Istaknite ono najbolje na sebi!

Foto: Profimedia / Džesika Alba
Foto: Profimedia / Džesika Alba

Uz sako u bilo kojoj boji i jednostavne salonke ili baletanke, postići ćete savršen spoj ležernosti i elegancije. Mogu da ga nose i dame u srednjim godinama, jer su nam danas na raspolaganju razni modeli i krojevi farmerica.

Manekenka i nekadašnji Viktrorijin anđeo Miranda Ker, za dnevnu šetnju odabrala je klasične farmerice, belu majicu sa dugim džemperom preko. Jedini modni detalj su joj naočare za sunce i tašnica sa lancem. Šik i jednostavno!

7 modela farmerica koji nisu za svaki oblik tela!

Foto: Profimedia / Miranda Ker
Foto: Profimedia / Miranda Ker
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs