Ugledajte se na nju

Modni saveti Olivie Palermo: Četiri najbitnija kojih može da se pridržava svaka dama!

Ako morate da ispoštujete dres kod i dan provedete u dosadnoj kombinaciji, ohrabrite se i poigrajte desenima i bojama, savetuje jedna od najbolje odevenih žena na svetu
Moda
23:08h
Modni saveti Olivie Palermo: Četiri najbitnija kojih može da se pridržava svaka dama!
Foto: Instagram

Jedna od najbolje odevenih žena na svetu, čije originalne odevne kombinacije prožete aktuelnim modnim trendovima prate i kopiraju mnoge žene, svakako je Olivia Palermo.

Ona je otkrila svoja četiri modna saveta kojih bi trebalo svaka žena da se pridržava.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Poslovni stilAko morate da ispoštujete dres kod i dan provedete u dosadnoj kombinaciji, ohrabrite se i poigrajte desenima i bojama: tufnice i prugice, tamnoplava i narandžasta boja... pustite mašti na volju.

OVDE saznajte kojih 8 modnih caka svaka žena treba da zna.

Foto: Beta
Foto: Beta

Cipele

Svaka žena koja drži do svog modnog stila u svom cipelarniku bi trebalo da ima duboke čizme koje sežu i do 7 cm iznad kolena. Iako nisu za svakodnevnu kombinaciju, fantastične su za večernje izlaske uz koje ćete uvek izgledati seksi.
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Marama - detalj koji može da osveži bilo koju odevnu kombinacijuDosadnu i jednoličnu kombinaciju možete da osvežite modnim detaljima poput marame u živopisnim bojama zavezanom preko ramena, koja je savršen izbor za devojke koje preferiraju klasični stil, ali i za sve one koje žele da svom izgledu daju notu originalnosti.

REvelin Nezbit je bila ikona 20. veka! OVDE pogledajte kako je izgledala.

Sve crno, ali na drugačiji načinUkoliko vam je crna omiljena, i ako volite da je nosite od glave do pete, Olivia predlaže da crni stajling razbijete torbom u neobičnoj boji.

OVDE pogledajte kako da nosite maramu na 15 načina!

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs