Spremne za najluđe veče?

Budite kraljica novogodišnje noći: 6 detalja koji će vas učiniti drugačijom i glamuroznom!

Ako ste se odlučili za jednobojnu haljinu, razbijte monotoniju upadljivim cipelama ili upečatljivim nakitom, ali nikako ne dozvolite da suviše blještite
Moda
11:30h Autor:
Budite kraljica novogodišnje noći: 6 detalja koji će vas učiniti drugačijom i glamuroznom!
Foto: AP

Kako se bliži najluđa noć u godini, dame sve intenzivnije smišljaju šta će obući za doček Nove godine, a vrlo često su u dilemi.

Kojih 10 stvari se morate rešiti do kraja decembra, saznajte OVDE - Zakoračite u bolju novu godinu!

Čak i kada odaberu odevnu kombinaciju, uvek se postavlja pitanje kakve detalje izabrati, a da to ne izgleda jeftino i kičasto, već šik i glamurozno.

Evo nekoliko ideja poznatih šminkera, frizera, stilista i dizajnera kako da pomoću detalja budete jedinstvena kraljica večeri!

OVDE saznajte kojih 7 grešaka nijedna dama od stila ne pravi - Nošenje samo markirane odeće!

1. Nakit

"Trudim se da uvek na sebi kada su u pitanju specijalne prilike imam neki upečatljiv komad nakita i to neki koji ima zabavnu stranu. Takođe, zimi obožavam da nosim modele u jarkom, vedrom koloritu, pa je moj savet da uvek birate neku kombinaciju u eksploziji boja, nego neku u jednoličnoj, zagasitoj paleti" - kaže Šarlot Olimpija Delal, dizajner aksesoara.

Šta prstenje govori o vašoj ličnosti, saznajte OVDE - Četvrtasti odaje prefinjen ukus!

Ako se odlučite za malu crnu haljinu, potrudite se da razbijete monotoniju velikom, upadljivom ogrlicom ili minđušama koje ne mogu da prođu neopaženo. Dizajner nakita, Monika Vajnader savetuje da jednostavan izgled završite minđušama u živopisnim, atraktivnim bojama. Nikako nemojte nositi i jedno i drugo, jer vam sigurno nije cilj da izgledate kao jelka.

2. Manikir

"Manikir može da bude vaše “oružje” u novogodišnjoj noći, odnosno detalj kojim ćete privući pažnju okoline. Nokti u jakoj boji mogu na sjajan način da osveži bilo koji izgled, a pristaje svakom stilu, pa su idealan izbor ukoliko vam je potrebno brzo, a efektno rešenje" - kaže manikir stručnjak Sofi Robson.

OVDE pročitajte jednostavne savete za negu ruku i noktiju - Odraz lepote i elegancije!

3. Šminka

"Možda vam je dosadio, ali klasični smoky eyes je savršen make-up za novogodišnji provod" - smatra šminkerka poznatih, Šarlot Tilburi. Uz naglašene oči neka vam usne budu u neutralnoj boji i biće to pun pogodak.

Koje greške u šminkanju vas čine i do 15 godina starijom, saznajte OVDE - Ne smete ih ponavljati!

4. Obuća

"Par efektnih cipela sa visokom štiklom može da osveži svaki izgled, jer visoke potpetice ispravljaju vaše držanje, daju vam samopouzdanje i čini da se osećate glamurozno.

Botega Veneta
Botega Veneta

Ukoliko nemate neke udobne cipele na visoku potpeticu, onda obujte neke sa platformom ili punom petom koje su ove sezone posebno in, pogotovo ako imaju cirkone kao detalj" - savetuje menadžer Saša Sarokin.

5. Odeća

"Držim se one koju je ustanovio Metju: u moru malih crnih haljina, vi budite ona pink haljina koja će se izdvojiti. Pa bilo da nosite dugačku od svile ili kratku s perjem, u jednoj boji ili printu, izgledaćete odlično! I da, nikada nemojte da izgledate tako kao da ste se trudili da oduvate sve svojim izdanjem. Nikako ne dozvolite da sve na vama previše šljašti" - savetuje Roksana Falkoner, direktor za medije i komunikaciju kod Metjua Vilijamsona.

Koja 3 modela proširuju svaku figuru, saznajte OVDE -- Odeća koju treba obilaziti u širokom luku!

6. Bez panike, opustite se i ponesite dobro raspoloženje

"Uvek pre izlaska ako sam umorna, odvojim nekoliko minuta za potpunu izolaciju, posle koje se umijem, istuširam, zatim pustim omiljenu pesmu na najjače, otvorim garderober i izaberem nešto u čemu ću se prevashodno osećati prijatno, ali i glamurozno" - kaže dizajnerka Olivija Von Hejl.

A kako da vaša praznična trpeza bude najlepša do sada, pogledajte OVDE - Napravite jestive ukrase i poklone!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs