Ugledajte se na nju

Šeron Stoun uvek izgleda tip-top: Otkrila svoje najvažnije modno pravilo!

Za mladolik izgled popularne glumice zahvalni su dobri geni, ali za besprekoran stajling, ona se pridržava jednog jedinog recepta
Moda
13:20h Autor:
Šeron Stoun uvek izgleda tip-top: Otkrila svoje najvažnije modno pravilo!
Foto: Reuters

Kada se Šeron Stoun pojavi na crvenom tepihu, hteli ili ne, morate da priznate dve stvari: ova dama izgleda savršeno iako je zakoračila u 56. godinu, i da, žena ima opasno dobar stil! To je mišljenje većine koja još uvek smatra da je zvezda filma "Niske strasti" jedna od najseksepilnijih žena na svetu, dama koja je posebno apsolvirala glam izdanja, prenosi Elle.rs.

Pre neki dan poznata glumica bila je na Friar’s Foundation Gala večeri koju je vodila sa filmskom legendom Robert de Nirom i filantropom Karlosom Slimom.

OVDE saznajte šta Đorđo Armani savetuje sve žene ovog sveta - 10 ključnih odevnih komada!

Stoun, koja je sa De Nirom delila veliko platno u filmu "Casino" ( i za kog je izjavila da je najveći profesionalac sa kojim je radila), pojavila se u providnoj, crnoj Lanvin košulji i Dior odelu, izgledajući prilično moćno. Pa, u čemu je onda njena tajna?

U razgovoru za magazin InStyle, glumica je otkrila da je tajna u udobnosti.

Šeron Stoun može i bez brushaltera - OVDE pogledajte!

“Nemojte da nosite odeću u kojoj se ne osećate prijatno, jer će se to videti. Izgledaćete kao da ne znate kako da se ponašate, bićete nervozni. Odeća prevashodno mora da vam bude komforna, da vas ne sputava, žulja. Ništa vam ne vredi ako obučete najlepšu haljinu na svetu, ako vas ona toliko steže da ne možete da dišete!”

Kako da jednostavno uvek izgledate tip-top, saznajte OVDE!

A, ukoliko umirite od nestrpljenja da čujete u čemu je tajna njenog mladolikog izgleda, nema potrebe da pripremite notes. “Imam dobre gene (smeh),” izjavila je Stone.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Šeron Stoun