Figura znana i kao oblik kruške

Modni saveti za žene sa širokim bokovima

Ovo je najčešća građa među ženama, posebno kada pređu 30-tu. široki bokovi, veća guza i naslage na stomaku dolaze sa godinama, ali uz pravilno odevanje lako možete da dobijete izgled tome većina žena teži
Moda
19:34h
Modni saveti za žene sa širokim bokovima

Uža ramena i istaknuti bokovi i zadnjica mogu izgledati veoma ženstveno i seksi. Primer toga su Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) i Bijonse (Beyonce), koje su od svojih pozadina napravile institucije. Cilj je istaknuti gornji deo i stvoriti balans između bokova i ramena. Oblik kruške predstavlja zrelo žensko telo, te uz pomoć pravilnog izbora odeće, nećete morati da se krijete iza ogromnih, dugih džempera ili haljina bez oblika.

Nosite dublje, uže pantalone ili farmerice

Farmerice ili pantalone sa visokim strukom, koje u sebi sardže barem 2% elastina će izjednačiti, gotovo ispeglati, vaše obline. Nikako nemojte nositi one koje imaju ukrase na džepovima, već birajte što jednostavnije modele, ravnog kroja. Žene sa oblikom kruške sa godinama dobijaju i višak na struku, te će ovi modeli sakriti baš sve mane.

Pencil suknje

Uske i takođe pune elastina, ravne suknje, su vaš saveznik. Ni one ne bi smele da imaju nikakve ukrase, a kada birate dezene, nikako nemojte kupovati one sa vertikalnim prugama, koje šire. Birajte dužine do kolena, nikako prekratke suknje, koje će samo naglasiti kritične delove.

Boje, da, ali na gornjim delovima odeće

Najjednostavniji načnin da iskoristite boje, a prikrijete mane, je da donji delovi budu u tamnim nijansama, dok za gornje treba birati svetlije. Takođe, našiveni detalji, veseli dezeni i ukrasi, poput nitni na ramenicama, su vaš saveznik. Sakoi i kardagani nikako ne smeju da budu dužina na kojim se spajaju sa kritičnim tačkama.

Dekolte i ogrlice

Skrenuti pažnju na gornji deo tela najlakše ćete učiniti zanimljivim dekolteom i bogatim, trendi ogrlicama. Dekolte ne mora biti dubok, već interesantan - možete odabrati čamac izrez ili preklop i uz adekvatnu ogrlicu, dobićete skladniji izgled.

Nosite haljine i tunike sečene ispod grudi

Tokom toplih dana birajte haljine midi i maksi dužine, koje će se širiti od predela ispod grudi. Ispod takvih haljina niko neće moći da kaže koliko su vaši bokovi ili guza, a izgledaćete moderno i ležerno.

Izdužite noge

Ako vam butine zadaju glavobolju, izdužite noge uz potpetice. Nikako nemojte nositi tanke štikle, već se odlučite za platforme ili punije potpetice, na kojima se nećete osećati kao da hodate na iglicama. Vertikalne pruge na pantalonama ili suknjama su takođe odličan način da prikrijete nedostatke i izdužite noge.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs