Mali trikovi za prirodno lep dekolte

U 3 koraka do savršenih grudi

Koristite bademovo ulje kako biste kožu učinile elastičnijom i izbegavajte spavanje na bokovima, jer ovaj položaj najviše gužva kožu između grudi
Nega
23:40h Autor:
U 3 koraka do savršenih grudi
Foto: Shutterstock

Plastična hirurgija vas možda može učiniti silikonskom lepoticom sa bujnim poprsjem, ali vaše grudi ni tada nikako ne mogu da izbegnu proces starenja. Zato, dozvolite prirodnoj negi da čuva zdravlje i lepotu vašeg dekoltea, tako što ćete primeniti ova tri 3 saveta.

1. Nahranite kožu

Mnoge žene nikada ne preskaču nanošenje kreme na lice, a takav stav trebalo bi da imte i prema svojim grudima. Piling za telo otkloniće mrtve delove kože i dozvoliti koži da diše, a hidratantni losion koži će pružiti potrebnu vlagu. Negovana koža postaje elastična, a samim tim i meka i zategnuta. Ako imate izrazito suvu kožu na vlažni dekolte nanesite bademovo ulje, pa onda ostavite da upije.

2. Pazite kako spavate

Iako većini žena ne pada na pamet da promene položaj u kojem najlakše spava, moraju da imaju u vidu jedno istraživanje koje je došlo do zanimljivih podataka. Naime, spavanje na bokovima najviše "gužva" kožu između grudi, pa utiče na nastajanje bora i nabora na koži.

S druge strane, spavanje na leđima najmanje ostavlja tragove na koži, pa ako ste spremni da žrtvujete omiljenu pozu za san znate šta morate da učinite.

3. Držite ih pod kontrolom

Grudi imaju svoju težinu koju drži vaša koža. Njihova težina se tokom hodanja, zbog skakutanja povećava za do 33 posto. Ali, kada je reč o trčanju ili nekoj drugoj vežbi za telo sila je dosta veća zbog čega se koža puno jače rasteže.

S obzirom da je skakutanje najgori neprijatelj vašeg dekoltea, pobrinite se da vaše grudi u takvim situacijama budu pod kontrolom. Sportski brus je vaš saveznik, zato mu pružite priliku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

GrudiTelo