Nezamenjiva

Laka za kombinovanje i magnet za sunce: Kako nositi crnu boju tokom leta

Crnu možete nositi i tokom vrelih letnjih dana, samo treba pravilno da odaberete komade u kojima ćete izgledati odlično i moderno, a neće vam biti toplije nego kada nosite druge boje
Moda
15:36h
Laka za kombinovanje i magnet za sunce: Kako nositi crnu boju tokom leta
Foto: Shutterstock

To je ta boja koja se savršeno kombinuje, uvek je moderna, odlična za svaku priliku, a još nas i vizuelno stanjuje. Svečana, odraz elegancije, neupadljiva koliko i izazovna... Savršena. Večna.

Šta boja vaše odeće govori o vama, saznajte OVDE.

Međutim, večitu crnu prati i jedan ne tako slavan epitet - nije za leto. Poznato je da crnu boju sunce ne voli i da privlači toplotu, po ionako vrelom vremenu.

Ali ukoliko ste dama koja bez crne ne može da provede ni vrelo, toplo leto, mi imamo predloge kako da svoju omiljenu boju nosite i na + 30!

Kojih 5 boja odlično stoje svim ženama, saznajte OVDE.

Prvo se osvrnite na to da se crna slaže uz veliku većinu boja, od pastelnih, preko tamnih, do jarkih. Zato razbijte monotoniju crne bluzom u fluorescentnoj ili nežnoj boji i zablistaćete u punom sjaju.

Ukoliko ste ljubitelj lepršavih haljinica i vanvremenske crno-bele kombinacije, imate širok spektar mogućnosti. Čisto crna letnja haljinica nikada nije loš izbor, dok se sa crno-belim preplitanjem možete igrati koliko želite i po svom ukusu.

Savete kako da izgledate mršavije u odeći možete pročitati OVDE.

Odlična kombinacija je crna suknja i bela košulja sa crnim prugama, koje će vizuelno stanjiti gornji deo tela. Ako želite, možete učiniti i obrnuto.

Koji model suknje najbolje pristaje vašoj građi, saznajte OVDE.

Thinkstock / Shutterstock
Thinkstock / Shutterstock

Pokažite svoju figuru i obucite šorts sa printom, u zavodljivoj kombinaciji sa crnom košuljom bez rukava.

Za letnje izlaske odaberite elegantnu kombinaciju bele košulje i crne lepršave suknje ili, pak, nešto ležerniju kombinaciju crne atletske majice i lagane suknje prošarane crnim prugama, idealnu za posao, šetnju ili opušten izlazak.

Pročitajte savete Nikol Šerzinger kako da što lepše izgledate u letnjim danima OVDE.

I kakve veze ima što crna privlači UV zrake, vi ćete u ovoj boji i sa ovim kombinacijama biti primećeni gde god se pojavite!

Inače, crno-bela kombinacije je bila i predlog svih vodećih modnih kuća, što su i pokazali na najčuvenijim Nedeljama mode, a 50 predloga pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs