Moda kao veran saveznik

Za neodoljivu ženstvenost: Trikovi koji stanjuju struk

Istaknite svoju figuru pantalonama na prugice, mantilima sa pojasom, strukiranim sakoom, uskom suknjom do kolena, kao i uz pomoć još nekoliko praktičnih komada odeće
Moda
00:12h
Za neodoljivu ženstvenost: Trikovi koji stanjuju struk
Foto: Shutterstock

Ako vam je struk "bolna tačka" koju želite da sakrijete ili da ga vizuelno suzite, u tome vam moda može biti veran saveznik. Stručnjaci savetuju nekoliko trikova kojima ćete barem prividno suziti svoj struk.

Strukirane majice Strukirane majice ili košulje prikriće vaš stomak i prividno vam izdužiti struk. Ne strahujte od nabora, jer oni neće vašoj figuri dati veći volumen. Naprotiv, ovako će vam struk izgledati dosta uže pa će mnogi u čudu primetiti kako ste odednom toliko smršali.

Haljina "peščani sat" Želite li da poput mnogih holivudskih lepotica imate tanan struk i istesanu figuru u obliku peščanog sata? Ne morate da držate rigorozne dijete, niti da mnogo vežbate. Dovoljno je da obučete haljinu koja će vizuelno stvoriti liniju peščanog sata.

Pantalone na prugice Najbolji model pantalona koji će vas izdužiti i prikriti nesavršeni struk su one s tankim vertikalnim prugicama koje deluju poput optičke varke, pa će vaše noge u njima izgledati duže i tanje.

Mantil, kaput sa kaišemZbog svoje funkcionalnosti, mantil je uvek dobrodošao komad odeće u ormanu. Doduše, neke žene se groze upotrebe pojasa zbog straha da upravo njim u prvi plan ne istaknu svoj struk kojim baš i nisu zadovoljne. Međutim, ako ga ne stegnete previše, pojas mantila zapravo može da vam pomogne da svoju figuru oblikujete po želji.

Strukirana haljina Takva haljina je savršeni izbor za sve žene sa naglašenim ženskim oblinama. Vrlo je važno da je sašivena od malo krućeg materijala, poput čvršćeg pamuka, kako bi se vešto prikrile obline koje znaju da se pojave oko struka.

Haljina nabrana na strukuOvakav modni komad dobro pristaje svakoj ženi i uz to je vrlo praktičan odevni predmet. Haljina na vezivanje lepo izgleda i uz štikle i uz gumene čizme, a njen univerzalni kroj, takođe, može prikriti neke nedostatke.

Strukirani sakoJoš jedan neuništivi komad odeće koji uspešno odoleva svim trendovima. Njime ćete uspešno prikriti stomačić, a možete da ga kombinujete i uz pantalone, kao i uz suknju.

Uska suknja do kolenaUska suknja do kolena ističe sve lepe karakteristike vaše figure. Njen kroj, naime, ističe bokove, dok struk čini dosta tanjim. Dodamo li joj još kakav uski džemper ili neku prozračnu bluzu, dobićemo neodoljivu ženstvenost protkanu seksepilom.

Bluza sa mašnom ili volanimaUkoliko želite da odvratite pažnju sa onog dela tela koji vam se ne sviđa, tada istaknite onaj kojim ste jako zadovoljni. Bluzica sa mašnom oko vrata uravnotežuje vašu figuru dajući punoću dekolteu, dok odvlači pažnju od struka.

Pantalone sa visokim strukomU ovakvim pantalonama vaše noge će izgledati duže i tanje nego što to zaista jesu. Uz to, dok vas većina pantalona vizuelno proširuje u kukovima, ovaj kroj naglašava najuže mesto na vašem telu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs