VELIKO "NE" PO ANI VINTUR

Ana Vintur je ne podnosi: Ova odevna kombinacija je odraz nemaštovitosti i manjka stila!

Legendarna urednica američkog Voga i žena čije mišljenje je "amin" u svetu mode - prezire ovakav stajling

Moda
Autor:
Ana Vintur je ne podnosi: Ova odevna kombinacija je odraz nemaštovitosti i manjka stila!
Foto: Profimedia

Iako podstiče modnu igru po sopstvenim pravilima, jednu odevnu kombinaciju Ana Vintur nikako ne podržava i smatra je "dosadnom" i nemaštovitom.

Ani Vintur pripisuju se zasluge za popularizovanje visoke mode među generacijama žena, a američko izdanje časopisa Vog svojevremeno je transformisala u pravi kulturološki i stilski fenomen. Zato nije neobično što se njeno mišljenje, kada je reč o modi i stilu – tretira kao "Sveto pismo"

"Stvorite sopstveni stil. Neka bude unikatan, ali neka se drugi mogu identifikovati sa njim. Potrebno je da imate svoja modna pravila, da budete uzor i inspiracija, ali morate imati sopstveni izgrađen stil. Nemojte slepo pratiti trendove. Ne treba da zaboravite svoju ličnost i svoje telo. Najgore što možete da uradite je da se osećate neudobno u nečemu što nosite", reči su čuvene modne ikone.

foto: Shutterstock

Iako podstiče modnu igru po sopstvenim pravilima, jednu odevnu kombinaciju nikome ne bi oprostila i smatra je "neautentičnom i neinspirativnom". Naime, u video-intervjuu za svoj časopis svojevremeno je izjavila da baš nikada ne bi nosila crno od glave do pete.

Zanimljivo je da je upravo to jedna od najčešćih kombinacija, koja se inače smatra vrhuncem elegancije - i obožavaju je mnoge slavne dame poput, na primer Dženifer Aniston ili Kejt Mos.

foto: Shutterstock

Ana ima drugačija modna pravila i vizije i ona bi nam verojatno preporučila "razbijanje" crnila upečatljivim modnim aksesoarom u živim bojama, dodatkom neke kontrastne boje ili večite i nepogrešive crno-bele kombinacije.

(Stil.kurir.rs/Vijesti.me)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs