Modna ikona

7 KOMADA U KOJE SE DŽENIFER ANISTON KUNE: Ovakvo oblačenje štedi novac! (FOTO)

Glumica Dženifer Aniston je jedna od onih žena koje ne prate slepo modne trendove, već se radije drži proverenih komada za koje zna da joj najbolje pristaju. Svoj modni stil decenijama pomno gradi, a i dan danas se ne odriče nekih komada koji važe kao bezvremenski modni klasici

Moda
7 KOMADA U KOJE SE DŽENIFER ANISTON KUNE: Ovakvo oblačenje štedi novac! (FOTO)
Dženifer Aniston, Foto: Profimedia

Ako bismo mogli da izdvojimo jednu poznatu ličnost koja se drži proverenih modnih klasika i čiji je stil godinama ostao isti, naš odabir svakako bi pao na Dženifer Aniston. Zvezda "Prijatelja" oduvek je verna bezvremenskim odevnim komadima, poput uskih farmerica i male crne haljine.

Lepa glumica nije menjala svoj modni stil otkako ju je svet upoznao kao Rejčel Grin davne 1994. godine, zbog čega joj modni stručnjaci aplaudiraju ali je izdvajaju kao pravi primer žene koja spaja minimalistički, kul i sofisticirani izgled.

Modni komadi u koje se Dženifer Aniston kune već godinama:

1. Sakoi za sve prilike

foto: Profimedia

Klasičan sako idealan je dodatak svakom ormaru, a to vrlo dobro zna i Dženifer Aniston pa ih često nosi na poslovnim i privatnim prilikama. Dobar sako može podići i najdosadniji stajling, a baš zato što ne izlazi iz mode ovaj modni komad predstavlja odličnu investiciju.

2. Crne uske farmerice

foto: Profimedia

Crne uske farmerice imaju posebno mesto u ormaru lepe glumice, a dobra vest je to što ovaj model ne izlazi iz mode ni u 2020. godini.

3. Crne gležnjače

Svaka žena u svom ormaru mora imati barem jedne crne gležnjače. Nekako nam je teško da poverujemo da postoji žena koja ih nema, a ukoliko je tako, vreme je da to promenite - pošto one idu na sve-

4. Midi haljine

foto: Profimedia

Midi haljine odličan su izbor za sve prilike. Pristojna i šik dužina odlična je za poslovne, kao i za svečane prilike, ali i za svakodnevne situacije. Kada ne pokazuje svoje seksi noge u mini haljinama, Aniston rado poseže za haljinama midi dužine.

5. Neutralan kaput

U minimalističkom ormaru Dženifer Aniston neizbežni su i neutralni kaputi Ovaj bezvremenski komad sjajno se slaže i sa ležernim ali i onim elegantnim stajlingom.

6. Torba preko ramena

Praktične torbe preko ramena se na velika vrata vraćaju na modnu scenu, a lepa glumica ih se ne odriče već decenijama.

7. Kožne haljine

foto: Profimedia

Ove sezone koža će igrati vodeću ulogu na modnoj sceni, čemu se zasigurno raduje i Dženifer Aniston. Zvezda "Pratelja" prosto obožava kožne haljine, pogotovo one mini kroja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs