Letnje dileme

Odaberite kupaći prema svojoj građi

Kako bi se na plaži osećale i izgledale što bolje, pogledajte naše savete i odaberite kupaći kostim koji će sakriti vaše mane, a istaknuti kvalitete
Modni saveti 17.06.2013. - 14:05h

Ne morate da budete mršave i zategnute poput supermodela da bi zablistale na plaži. Dovoljno je da odaberete kroj i dezen kupaćeg kostima koji će sakriti stomačić, vizuelno povećati ili smanjiti grudi ili guzu. Uz odabir kupaćeg, pažljivo birajte i modne dodatke, poput šešira, kaftana, sunčanih naočara, nakita. Bitno je da se kupaći kostim stilski slaže sa ostalim modnim dodacima, mada je daleko bitniji sam odabir kupaćeg kostima. Poštujte svoju građu i dobićete izgled kakav zaslužujete.

 

Jaki bokovi

 

Jednobojni donji deo i gornji deo sa printom ili karnerima su vaši saveznici. Uz veliku ogrlicu, uspećete da skrenete poglede sa kritične zone i istaćite gornji deo tela. Nemojte birati kostime sa sitnim printom, a ukoliko ste ljubitelj klasičnih modela, neka to budu oni sa postavljenim gornjim delovima, jednobojni ili sa krupnim printom.

 

Veliki stomak

 

Sakriti stomačić je najjednostavnije uz pomoć jednobojnog kupaćeg kostima, tamnije boje. Ukoliko ipak volite dvodelne modele, neka gornji uvek bude svetliji od donjeg dela. Nemojte nositi horizontalne pruge, već se opusite uz upečatljivije boje i printove. Takođe, retro modeli, na kojima su donji delovi poput dubokih gaćica, mogu da prikriju stomačić.

 

Male grudi

 

Ukoliko vašoj figuri fali jedan do dva broja brushaltera, lako ćete zamaskirati problem dvodelnim kupaćim kostimom, na kom će dominirati gornji deo. Neka to budu rese, karneri ili jarki printovi, ali nemojte se igrati sa klasičnim bikini modelima, već odaberite one sa potporom.

 

Velike grudi

 

Dame koje bi da se odreknu dela poprsja u korist ostatka tela, trebalo bi da nose kostime koji najpre daju dobru podršku grudima. Jednodelni modeli su odličan odabir, posebno oni sa širokim bratelama. Ukoliko birate dvodelne modele, neka gornji deo bude tamniji od donjeg, a kada su bikini modeli u pitanju, izbegavajte ih u širokom luku.

 

Kraće noge

 

Dame sa kraćim nogama moraju da porade na izduživanju figure, posebno donjeg dela. Za to su odlične uspravne pruge i duboko isečeni donji delovi. Papuče sa platformom od plute i bogati šeširi, koji su u ravnoteži, a koji će vam pomoći da makar vizuelno dobijete par santimetra na nogama.

 

Velika guza

 

Iako se čini da su bokserice vaš saveznik, zapravo će samo naglasiti guzu. Tamnije boje u kombinaciji sa krupnim printovima će skrenuti pažnju na stomak i grudi, a kada je o dvodelnim modelima reč, izbegavajte plitke i tanga modele.

 

Široka ramena

 

Žene sa širokim ramenima imaju za zadatak da skrenu pažnju na guzu, struk i grudi. Sportski modeli kostima će im u tome pomoći, ali ako želite nešto aktrativnije, bikini modeli i top gornji delovi, uz donje delove sa printom su odličan odabir za vas.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...