Provereno

Odeća: 5 boja koje odlično stoje svim ženama!

Crna, tamno plava, ljubičasta, smeđa i siva jedne su od najzahvalnijih boja kada je reč o kombinovanju, a svaka zasebno šalje određenu poruku
Modni saveti 14.02.2014. - 22:14h Autor: minimagazin.info
Foto: Shutterstock

Veliki broj žena tvrdi da određene boje nisu za njih, te ih zbog toga najčešće izbegavaju. Međutim, nekoliko boja zaista fantastično stoji svim ženama. Pored toga, one im pomažu i da poboljšaju celokupni izgled. Pitate se koje su to boje? Saznajte u nastavku.

 

Crna
Jedna je od najboljih boja koja stoji dobro svakoj ženi. Ona šalje poruku o eleganciji i osećaju profesionalizma. Takođe, crna se fanastično slaže sa svim drugim bojama, pa je veoma lako možete uvrstiti u svoju garderobu.

 

Tamno plava
Ona dobro stoji svakoj ženi, te šalje poruku ugodnosti, sigurnosti i odgovornosti. Kao i crna, odlična je jer se može, bez straha, kombinovati sa svim drugim bojama.

 

Siva
Ona može da vam se čini dosadnom, ali nećete pronaći ženu kojoj siva boja ne stoji dobro. Štaviše, njenaneutralnost je ono što joj daje čar, a u kombinaciji sa jarkim bojama (crvena, žuta, narandžasta) ona dolazi do svog punog izražaja.

 

Ljubičasta
Ljubičasta boja svih nijansi savršeno laska svakoj boji kose i tena, te se veoma lako kombinuje sa crnom i smeđom bojom. Ona je raskošna i zrači samopouzdanjem.

 

Smeđa
Ona je uvek u trendu i možete da je nosite u svim sezonama. Smeđa boja daje osećaj odgovornosti, te šalje poruku o vanvremenskoj eleganciji. Zgodna je i zbog toga što može da se kombinuje sa većinom drugih boja.

 

A, koje četiri boje podižu seksepil, pogledajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...