Pogledajte

Glamurozna supruga ruskog milijardera: Zasenila velike zvezde na crvenom tepihu! (FOTO)

Osim bojom i drapiranim krojem tkanine, spomenuta kreacija ističe se velikim šlepom i prorezom koji otkriva polovinu torza

Moda
Autor:
Glamurozna supruga ruskog milijardera: Zasenila velike zvezde na crvenom tepihu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Novo izdanje dodele Evening Standard Theatre Awards u Londonu očekivano nisu propustile ni brojne dame iz sveta Holivuda, a 32-godišnja ruska manekenka i zvezda ulične mode Elena Perminova uspela je da se modno istakne.

Iako je većina dama na crvenom tepihu dodele nagrada prodefilirala u raskošnim haljinama s cvetnim dezenom i aplikacijama, slavna Ruskinja Elena Perminova odlučila je da igra na kartu dramatičnosti pojavom u drapiranoj haljini izražajne boje fuksije.

Kako je milijarder spasao siroticu iz Sibira: Ovo je stvarna ruska bajka! (FOTO)

Reč je o kreaciji slavnog italijanskog dizajnera Đanbatiste Valija, na čijim se revijama ova ruska lepotica može da se vidi u prvim redovima.

Osim bojom i drapiranim krojem tkanine, spomenuta kreacija ističe se velikim šlepom i prorezom koji otkriva polovinu torza.

Brzih rezultata nema: Najzgodnija Ruskinja otkriva tajnu svog savršenog tela! (VIDEO)

Na novo izdanje dodele nagrada u Londonu Elena Perminova stigla je u pratnji 27 godina starijeg supruga, milijardera Aleksandera Lebedeva, s kojim ima troje dece, a svečano izdanje naglasila je sjajnom ogrlicom, minimalnom šminkom i jednostavnom, blago talasastom frizurom na razdeljak.

Besprekoran stil Elene Perminove na odmoru: Ona jednostavno ne ume da pogreši! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs