Igra na sigurno

Najskromnija članica kraljevske porodice: Kejt Midlton opet blista u već viđenoj kombinaciji! (FOTO)

Dobro raspoloženi par izazvao je oduševljenje okupljenih, a britanski mediji su se pozabavili modnom kombinacijom omiljene članice kraljevske porodice koja se ni ovoga puta nije libila modne reciklaže

Moda
Autor:
Najskromnija članica kraljevske porodice: Kejt Midlton opet blista u već viđenoj kombinaciji! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža otvorili su Meklarenov tehnološki centar u južnom Jorkširu, investiciju vrednu 50 miliona funti, a lepa Kejt Midlton ponovo je oduševila svojim modnim odabirom.

Dobro raspoloženi par izazvao je oduševljenje okupljenih, a britanski mediji su se pozabavili modnom kombinacijom omiljene članice kraljevske porodice koja se ni ovoga puta nije libila modne reciklaže.

Novi kraljevski portret izazvao čuđenje: Zašto na njemu nema kraljice Elizabete?! (FOTO)

foto: Profimedia

Princ Vilijam i Kejt su uživali u obilasku tehnološkog centra, a pridružio im se i bahreinski princ Salman bin Hamad bin Isa Al Kalifa, jedan od glavnih deoničara.

Kejt Midlton se drži dobro poznatog pravila da ne menja uspešnu formulu, pa je nosila prošlogodišnju odevnu kombinaciju.

Modni trikovi kraljevske porodice: Kejt Midlton ima novi trik za savršen hod na visokim potpeticama

foto: Profimedia

Skromna vojvotkinja je zablistala u prelepoj plavoj haljini-kaputu u intenzivnoj nijansi kraljevsko plave boje.

Istu kreaciju Kejt nosila u januaru 2017. prilikom posete centru Ana Frojd u Londonu, a zanimljivo je kako je čak nosila i iste štikle od brušene kože s pismo-torbicom, ovoga puta od glatke kože u nijansi plave.

Asistentkinja Megan Markle dala otkaz: Nije mogla više da izdrži!

Kejt u januaru 2017.
Kejt u januaru 2017.foto: Profimedia

Mladalačka frizura i neupadljiva šminka upotpunili su odlično dnevno izdanje lepe mame troje dece koja se nakon rođenja sinčića, princa Luisa vratila kraljevskim obavezama.

Inače, nedavno je njen svekar, princ Čarls proslavio svoj okrugli, 70. rođendan u Bakingamskoj palati, koji osim članova britanske kraljevske porodice nisu propustili ni belgijski kralj Filip i kraljica Matilda, danski princ Frederik i princeza Meri, holandska princeza Beatriks, norveški kralj Harald i kraljica Sonja, ali ni članovi srpske kraljevske porodice prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina.

Daleko od dobrice: Megan maltretira osoblje, Harijem manipuliše! Kraljica intervenisala! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs