PO POSLEDNJOJ MODI

Još jedna savršena kombinacija Melanije Tramp: Prva dama Amerike prošetala hit cipele sezone! (FOTO)

Ni prva dama MelaniJa Tramp nije odolela najnovijem trendu koji je opčinio trendseterke ove sezone odlučivši se za robusne kombat čizme koje joj stoje kao salivene

Moda
13:05h Autor:
Još jedna savršena kombinacija Melanije Tramp: Prva dama Amerike prošetala hit cipele sezone! (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Lepa prva dama rođena u Sloveniji bez sumnje je jedna od najbolje obučenih žena sveta, a za njen osećaj za modu nema šta da se kaže.

Zgodna brineta gde god da se pojavi briljira fantastičnim modnim kombinacijama pa su je oduševljeni pogledi pratili prilikom odlaska iz Bele kuće u posetu područjima koja je poharao uragan Majkl.

Netipični modni odabir: Melanija Tramp iznenadila javnost! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako je najčešće viđamo u stileto cipelama, bivša manekenka i kad nosi ležernu obuću, poput ultrapopularnog Adidasovog modela Stan Smith ili legendarnih starki, izgleda besprekorno, što je dokazala odlučivši se za robusne crne čizme.

Ovaj klasični kombat model na vezivanje prelepa prva dama je iskombinovala sa sivim farmericama i vojničkom jaknom s džepovima, stvorivši jednostavan, ali vrlo ženstven stajling koji je u prvi plan stavio njene duge noge i zavidnu liniju.

Ponovila hrabar modni odabir: Melanija Tramp pokazala savšenu jesenju kombinaciju sa ravnim cipelama! (FOTO)

foto: Profimedia

Zgodna Slovenka ležeran izgled je zaokružila prepoznatljivom šminkom i frizurom s blagim talasima.

Kombat čizme su veliki hit ove sezone pa ukoliko ste u potrazi za osveženjem jesenske i zimske garderobe, nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za neki od modela u nikad bogatijoj ponudi koju možemo pronaći u domaćim prodavnicama.

Ovakva obuća, osim što je vrlo efektna i odlično ide u kombinaciji sa npr. kariranim ili animal uzorkom, za kojim luduju zaljubljenice u modu ove godine, vrlo je praktična i kada počnu prve kiše ili sneg, a može izgledati vrlo šik, što je dokazala i gospođa Tramp.

Iz udobnih patika u vrtoglave potpetice: Melanija Tramp ne prestaje da nas oduševljava izgledom! (FOTO)

foto: Profimedia

Inače, u petak 12. oktobra televizijska kuća ABC verojatno je srušila rekorde gledanosti jer mediji i javnost nisu prestali da bruje o zanimljivostima koje je ispričala prva dama.

Osim što se dotakla braka, majčinstva i medija, tema koja se s nestrpljenjem čekala bila je i njena reakcija na suprugovu odluku 'nulte tolerancije na imigracionu politiku', to da se na granici s Amerikom razdvoje deca od roditelja. 'Za mene je to bilo neprihvatljivo - videti decu i roditelje kako se razdvajaju. To mi je slomilo srce i reagovala sam prirodno - otišla sam na granicu. Rekla sam mu da to smatram nedopustivim, a on je rekao da i on to isto misli', rekla je prva dama, dodajući kako je istina da je jaknom s natpisom poslala poruku određenim medijima.

'Nosila sam jaknu na ulasku i izlasku iz aviona i bila je za ljude i levičarske medije kako bih im pokazala da me je baš briga šta misle. Niko me neće zaustaviti da uradim ono što mislim da je ispravno. Bila je to poruka, ali volela bih da se mediji više fokusiraju na to šta radim i koje inicijative pokrećem, nego na to šta oblačim', poručila je Melanija.

Melanija Tramp u ulozi u kakvoj je do sada nismo videli: Prva dama Amerike uživa u Africi! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs