pogledajte

Prva i najpopularnija manekenka na svetu otkrila tajnu dugovečnosti: Moja ćerka i ja nosimo iste farmerice, majice i jakne! (FOTO)

Ultimativna "it" devojka šezdesetih, i jedna od prvih uopšte, manekenka Tvigi, i danas je aktivna u modnom svetu. Iako ima 68 godina, kaže da je starenje uopšte ne zamara

Moda
Autor:
Prva i najpopularnija manekenka na svetu otkrila tajnu dugovečnosti: Moja ćerka i ja nosimo iste farmerice, majice i jakne! (FOTO)
Tvigi, Foto: Profimedia

"Nema smisla brinuti se oko godina, to bi bio gubitak energije i potpuno kontraproduktivno. Ne možeš učiniti ništa da to zaustaviš, zato mislim da treba uživati u životu, slaviti svoje godine i biti zahvalan za svemu što imaš", rekla je Tvigi, pravog imena Lesli Loson. Kaže kako se na pragu 70. oblači kao i njena ćerka Karli, koja ima 39 godina. Tvigi od 2012. godine dizajnira odeću za brend "Marks&Spencer".

Modna pravila Sindi Kraford: Ovako izgleda savršeno i u šestoj deceniji! (FOTO)

foto: Profimedia

"Ja ne smišljam odeću za žene od 60 godina, nego za sve žene. Mrzim ograničenja i kada mi ljudi govore da ne smem da nosim neke komade odeće samo zato jer imam određeni broj godina. Moja ćerka i ja nosimo iste farmerice, majice i jakne", kaže poznata manekenka.

Mini intervju: Naomi Kembel o detinjstvu, manekenstvu, gubitku prijatelja! (FOTO)

foto: Profimedia

Kad ne radi, bivša manekenka najradije provodi vreme sa svojom unukom Džoni (3).

"Nikad nisam mislila da ću neko dete voleti kao što volim svoju ćerku. Ali, Džoni je unela potpuno novu dimenziju u moj život. Svaki slobodan trenutak provodim s njom, a moj suprug se šali da je dobio unuku, ali izgubio ženu", kroz smeh je rekla.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs