na prvom mestu

ŽENA SA NAJBOLJIM STILOM NA SVETU ODUVALA KONKURENCIJU: Postala je pretnja i muškarcima, niko nije bolje obučen od NJE

Bela Hadid je najstilizovanija žena na svetu koja preti da ugrozi čak i muškarce. Modni žiri tvrdi da mušku odeću niko bolje od nje ne nosi!

Moda
14:47h Autor:
ŽENA SA NAJBOLJIM STILOM NA SVETU ODUVALA KONKURENCIJU: Postala je pretnja i muškarcima, niko nije bolje obučen od NJE
Bela Hadid, Foto: Moryc Welt / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bela Hadid slovi za jednu od najbolje obučenih žena na svetu, a čuveni magazin "GQ" nedavno ju je stavio na prvo mesto, na listi najstilizovanijih ljudi na svetu. Magazin Belu opisuje kao nekog ko može da obuče bukvalno sve i da joj dobro stoji, pa čak i mušku odeću.

"Muška odeća. Ženska odeća. Radna odeća. Ulična moda. "Pametna" odeća tehnološki unapređena. Malo njih sve to može da obuče i iznese. Ali Bela Hadid to može - princeza kojoj je obećano da će moći da iznese bilo koji odevni komad", piše magazin GQ.

Bela Hadid
Bela Hadidfoto: Profimedia

Inače, Bela je 2019. godine proglašena i najlepšom ženom na svetu, dok su njene crte lica okarakterisane idealnim. Onog trenutka kada Bela kroči na modnu pistu, svi zaneme, dok se dizajneri otimaju oko nje.

Bela Hadid
Bela Hadidfoto: Profimedia

Buduči da je jedna od retkih koju krasi neobičan i upečatljiv stil, nije ni čudo što je smatraju najstilizovanijom. Njeni modni izbori su sve, samo ne svakidašnji.

Bela Hadid
Bela Hadidfoto: Profimedia/editorial images

Bela Hadid se jedina činila dostojnom titule najstilizovanije osobe, dok je presudan faktor bio muška odeća, kao i način na koji je manekenka nosi.

Bela Hadid
Bela Hadidfoto: Shutterstock Editorial / Profimedia

"Strogi krojevi. Prada mokasine. Velike teksas jakne. Krzneni šeširi. Hadid nosi mušku odeću bolje od većine muškaraca - a još uvek može da nosi sve ostalo i bilo šta drugo", zaključuje žiri.

Više Belinih modnih izdanja pogledajte u galeriji.

1 / 18 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs