DA SE NE LAŽEMO - UZ LEPE PATIKE SVE IZGLEDA BOLJE: Evo gde smo pronašli baš takve

Za ljubitelje patika, sezona nikad ne prestaje, a Deichmann je za ovu jesen pripremio zaista impresivan izbor ove omiljene obuće.

Moda
Autor:
DA SE NE LAŽEMO - UZ LEPE PATIKE SVE IZGLEDA BOLJE: Evo gde smo pronašli baš takve
Foto: Deichmann

Urbane i beskrajno cool, patike svoje mesto nalaze u gotovo svakom stilu, a odavno su postale i potpuno primerene u opuštenom, poslovnom okruženju. Modne patike tako nalazimo u lookovima s odelima, farmerkama i košuljom,kao iž standardnoj sportskoj „uniformi“ s helankama ili trenirkom, ali i nežnijim kombinacijama s lepršavim haljinama. I s dolaskom jeseni, patike će biti dobar izbor za verojatno svaku kombinaciju i prigodu, pa je zaista uzbudljiva vest da se omiljena lokacija za kupovinu patika vrhunskih sportskih brendova itekako dobro pripremila za jesen.

Verujemo da patike zapravo idu na sve!

Patike
foto: Deichmann

Ne možemo da dovoljno naglasimo koliko su bele patike potrebne svakom ormaru. Hajde da na moment zamislite sve aktivnosti koje vas očekuju ove jeseni. Baš kao što smo i mislili, dobar par patika nekog od svetski poznatih brendova savršeno se uklapa baš u prigodu. U Deichmanu vas čekaju beli modeli patika najpoznatijih svetskih brendova koji su baš uvek traženi, a kupci ih obožavaju zbog neodoljivog dizajna, kvaliteta i udobnosti sa kojom ništa ne može da se meri.

Osim belih court modela, tu su i klasične platnene patike u raznim bojama, kao i glomazni modeli koji su kao stvoreni za jesen. U Deichmannu ćete naići na velik izbor modela u trendy neutralnim i monokromatskim lookovima, pa je sada najbolje vreme da nađete patike koje ćete da nosite cele jeseni!

Patike
foto: Deichmann

U Deichmannu ćete pronaći odličan izbor najtraženijih modela patika brendova kao što su adidas, Puma, Nike i Fila, kao i modne patike omiljenog Gracelanda ili brenda Venice. Radi se o modelima čiji je veliki obožavatelj i pevačica Sara Jo, inače zaljubljenica u modu i trendove.

Sara je u Deichmann asortimanu pronašla modele patika koji se savršeno uklapaju u njen stil, a kako se radi o trenutno jednoj od najvećih trendseterica u regionu, sigurni smo da će njene kombinacije da posluže kao inspiracija za mnoge žene.

Patike
foto: Deichmann

Trendovi i kvalitet u Deichmannu dolaze uz najpristupačniju cenu, a tu si brojni popusti i akcije koje redovno stižu na police. Ponudu obuće možete da razgledate na web stranici i u najbližoj Deichmann prodavnici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs