ZANOSNA LEPOTICA

U OVAKVOM IZDANJU JOŠ NISTE VIDELI ĆERKU DARIJE KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Nema ko je nije gledao na ceremoniji (FOTO)

Ministarka neretko naglašava koliko je ponosna na nju!

Moda
13:32h Autor:
U OVAKVOM IZDANJU JOŠ NISTE VIDELI ĆERKU DARIJE KISIĆ TEPAVČEVIĆ: Nema ko je nije gledao na ceremoniji (FOTO)
Foto: Kurir / Nemanja Nikolić

Ministarka Darija Kisić Tepavčević i njena ćerka Tina zasenile su sve lepotom. Naime, one su se sinoć pojavile na tradicionalnom prijemu u rezidenciji američkog ambasadora na Dedinju povodom nacionalnog praznika SAD-a Dana nezavisnosti.

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna na ovaj svečani događaj došla je sa svojom ćerkom Tinom, koja je nedavno proslavila osamnaesti rođendan. U javosti se često mogu čuti komentari da je Darijina kopija, kako izuzetno liče.

Darija Kisić Tepavčević
foto: ATA Images

Darija Kisić Tapavčević važi sa damu sa političke scene sa izuzetnim stilom, te je za ovu priliku odabrala svetlu toaletu, a stajling je upotpunila cvetnom maraom, dok je kosu odlučila da skupi u svedenu punđu.

Darija Kisić Tepavčević
foto: ATA Images

Sad druga strane, njena ćerka Tina za prijem je izabrala usku crnu haljinu, koja je istakla sve njene oblika. Kosu je pustila da neobavezno pada preko ramena, a celu odevnu kombinaciju začinila jje torbom sa zlatnim lancem, koja uopšte ne košta malo.

Darija uvek ističe koliko joj ćerka znači u životu.

- Pre 18 godina postala sam najsrećnija žena na svetu, postala sam Tinina mama. Srećan ti rođendan, devojčice moja - navela je pre nekoliko nedelja Darija na Instagramu, uz fotografiju ćerke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs