Izgled

PEVAČICA JEDVA ZADRŽALA HALJINU NA SEBI: Da li je ovo zaista neophodno? (FOTO)

Danas glumice, pevačice, modeli imaju veliku potrebu da izađu na crveni tepih u haljinama koje pokazuju sve

Moda
09:00h
PEVAČICA JEDVA ZADRŽALA HALJINU NA SEBI: Da li je ovo zaista neophodno? (FOTO)
Foto: Profimedia

Pevačica Li En Pinok (30) pojavila se sinoć na premijeri filma u oskudnoj crnoj haljini. Tokom šetnje crvenim tepihom, ona je pokušavala rukama da prikrije zadnicu, ali i veliki izrez koji je otkrivao celo telo.

Ispod ove crne kreacije Li En nije nosila veš, pa je umalo pokazala sve paparacima. Inače, pevačica je u oktobru rodila blizance, a njeno telo nakon samo par meseci od porođaja izgleda fenomenalno.

Nelagoda se videla nekoliko puta na njenom licu, s obzirom da je celo veče bila u grču da joj vetar ne oduva haljinu.

En Li Pinok
foto: Profimedia

Pitamo se da li je bilo zaista neophodno da se razotkrije na ovaj način iako je liniju dovela do savršenstva?! Da li je neophodno bilo da se izlaže silnim dijetama, koje će učiniti da njeno telo samo nakon dva meseca od porođaja izgleda kao da nikad nije rađala?

Da li je bilo neophodno da se smrzava u haljini koja je ličila na komad tkanine nasumično nameštene da prekrije strateška mesta?

Dokle će žene trpeti zbog mode? Kada će shvatiti da je sasvim dovoljno što je postigla toliko da je na vrhuncu karijere uspela i da rodi decu? Da ne mora da se dokazuje nekome, te da se pretvara da je super žena?!

1 / 4 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs