Potpuno neverovatno

Mačke su me upozorile na opaku bolest: Žena (55) sada najviše veruje životinjskom instinktu!

Kada je obolela od retkog oblika maligne bolesti, a još uvek nije znala, mačke su joj stalno skakale u krilo i njuškama udarale u kritični deo tela
Lifestyle
20:04h Autor:
Mačke su me upozorile na opaku bolest: Žena (55) sada najviše veruje životinjskom instinktu!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Žena po imenu Stefani Dudi odlučila je da javno ispriča kako je otkrila da boluje od retkog oblika raka slepog creva, koji uglavnom ne pokazuje simptome sve dok nije prekasno za lečenje.

9 simptoma koji ukazuju na rak kod žena, otkrijte OVDE - Ne smete ih ignorisati!

Naime, 55-godišnja žena tvrdi da su njena tri ljubimca, mačke Reni, Dinki i Džefi, počele da je upozoravaju na opasnost i pre nego što je Stefani primetila da se sa njenim telom nešto čudno dešava. Ona kaže da su sve tri mačke u februaru 2014. godine počele stalno da idu za njom, skaču u krilo i onda "bockaju" njuškama u predelu stomaka.

Nakon 6 meseci od kad su mačke počele sa neobičnim ponašanjem, Stefani je primetila gubitak težine koji je došao niotkuda, kao i malu kvržicu. Otišla je kod doktora, koji je prvo pomislio na rak jajnika ili debelog creva, ali je kasnije čitav lekarski tim bio zbunjen Stefaninim zdravstvenim stanjem - prenosi Dejli mejl.

Veliko otkriće - Saznajte da li imate rak debelog creva pomoću jogurta! Više pročitajte OVDE.

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Na kraju su uspeli da dijagnostikuju tumor pseudomiksoma peritonei, redak oblik raka slepog creva, i otpočeli lečenje.

Dona Ares o opakoj bolesti: Otkrila šta ju je otrovalo!

Stefani je u oktobru podvrgnuta 12-časovnoj operaciji na kojoj je radilo dva tima hirurga, prilikom koje joj je odstranjeno slepo crevo, ali i deo debelog creva, slezine, žučne kese i grlića materice, jer je opaka bolest počela da se širi i na te organe.

Stefani je zahvalna lekarima što su joj spasili život operacijom, ali je pre svega zahvalna mačkama, koje su na vreme pokušale da je upozore.

"Uvek sam ih obožavala, ali ovo je moju ljubav prema njima učinilo još jačom" - kaže Stefani i objašnjava zbog čega od sada slepo veruje instinktu svojih krznenih ljubimaca:

Potpuno neverovatno - Ulična mačka heroj spasila bebu od sigurne smrti! Više saznajte OVDE.

Foto: Ilustracija / Thinkstock
Foto: Ilustracija / Thinkstock

"Rak je molekularna promena u telu, zbog koje drugačije mirišete, a da to ni ne primetite. Ali, životinjski njuh je nešto mnogo osetljivije od ljudskog čula mirisa. One su osetile promenu i pokušavale da privuku moju pažnju i upozore me" - objašnjava ona.

Loš zadah, neugodan miris znoja i nogu - OVDE preuzmite recept za napitak koji eliminiše neprijatne mirise tela!

Stefani priznaje da joj tako nešto ranije nije padalo na pamet, jer je normalno da ljubimac ide za vama. Mislila je da se mačke igraju na svoj način i nije previše razmišljala zašto joj skaču u krilo i stalno guraju glavu na isto mesto.

"Kako se stanje pogoršavalo, mačke su sve više trčale za mnom, a prestale su onda kada sam počela da idem na terapiju. Kao da su želele da kažu "konačno si otkila". Bilo je zaista neverovatno" - zaključuje Stefani.

Rešite se vodećeg uzroka raka i srčanog udara - 8 stvari koje odmah treba da uradite u domu!

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs