BIZNIS OD 900 MILIONA $ UPROPASTIO JOJ JE BRAK: Postala je NAJBOGATIJA glumica na svetu, ali to nije bio garant za sreću

Riz Viterspun objavila je da se razvodi, a razlog svemu navodno je prodaja firme nakon čega je postala najbogatija glumica.

Ljubav
Autor:
BIZNIS OD 900 MILIONA $ UPROPASTIO JOJ JE BRAK: Postala je NAJBOGATIJA glumica na svetu, ali to nije bio garant za sreću
Najbogatijoj glumici na svetu novac je uništio brak, Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Riz Viterspun i lovac na talente Džim Tot razvode se nakon 11 godina braka. Vest o razvodu objavili su dva dana pre 12. godišnjice braka, te su njome iznenadili brojne fanove.

Nisu želeli da otkrivaju detalje zbog kojih se razvode, ali bliski prijatelj bivšeg para otkrio je razlog za Page Six.

"Nema velikog skandala ili drame, samo dvoje ljudi koji su u sustini postali roditelji i zapravo više nemaju nikakva romantična osećanja jedno prema drugom", rekao je izvor. Kaže da nakon 11 godina u njihovom braku više nije bilo romantike, te su više bili prijatelji nego supružnici.

Bivši par zajedno je radio u "Hello Sunshine", firmi koju je pokrenula Riz, a koja ja prodata 2021. godine za 900 miliona dolara, što je glumicu učinilo najbogatijom ženom u Holivudu.

Riz je prodajom firme postala najbogatija glumica u Holivudu
Riz je prodajom firme postala najbogatija glumica u Holivudu foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

"Puno toga su izgradili zajedno, ali njihovi životi krenuli su drugačijim putevima koji su doveli do ove odluke", rekao je izvor.

Prodaja kompanije je bila neka vrsta trenutka provere za par, budući da su imali više novca nego što je bilo ko od njih ikada mogao da pomisli da će imati. Milioni dolara koje su zaradili odveli su ih u totalno različitom pravcu.

Prijatelj dodaje da se Riz nekada sviđalo to što je "Tot solidan, pouzdan i stabilan tip" jer joj je to bilo osveženje nakon lošeg braka s prvim suprugom Rajanom Filipeom.

Par se razvodi nakon 11 godina braka
Par se razvodi nakon 11 godina braka foto: MJ Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Stvari su počele da se pogoršavaju među supružnicima kada je Džim napustio svoju poziciju u agenciji za talente i sport CAA da bi se pridružio Quibiju – mobilnom striming servisu koji je ugašen šest meseci od kad je počeo s radom 2020.

Iako je Džim suprugu uveravao da će sve biti u redu i da će zaraditi milione, stvari su od tog momenta krenuli nizbrdo. Izvor blizak paru tvrdi da je Džimov potez bila klasična kriza srednjih godina koja je na kraju bila odlučujući faktor u propasti njihovog braka.

Riz je tvrtoglava i fokusirana, dok je Džim dosta opuštaniji i pristupa stvarima sa manje pritiska.

Džimov potez je bila klasična kriza srednjih godina
Džimov potez je bila klasična kriza srednjih godina foto: Profimedia

Bivši par u braku je bio od marta 2011. Riz i Džim imaju sina, 10-godišnjeg Tenesija Džejmsa, a Riz iz prvog braka s Rajanom Filipeom ima dvoje dece, 23-godišnju Avu i 19-godišnjeg Dejkona.

"Imamo neke lične vesti da objavimo... S velikom dozom pažnje i razmatranja doneli smo tešku odluku o razvodu. Uživali smo u toliko predivnih godina zajedno i idemo napred s dubokom ljubavlju, ljubaznošću i uzajamnim poštovanjem za sve što smo zajedno stvorili", napisali su njih dvoje u objavi na Instagramu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs