NEVEROVATNO!

"NE MOGU DA BUDEM JADNICA KOJA ŽELI DA JOJ SE BOSILJČIĆ VRATI": Jelena ostavila zgodnog glumca zbog IZNENAĐUJUĆEG POVODA

Ivan Bosijčić i Jelena Tomašević važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni, međutim, nije uvek bilo tako

Ljubav
08:33h Autor:
"NE MOGU DA BUDEM JADNICA KOJA ŽELI DA JOJ SE BOSILJČIĆ VRATI": Jelena ostavila zgodnog glumca zbog IZNENAĐUJUĆEG POVODA
Zašto su se rastali Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević?, Foto: Printscreen Instagram / jelenatomasevic_official

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić godinama uživaju u ljubavi, a kruna njihovog braka je ćerkica Nina, sa kojom ih sve češće viđamo u javnosti. Sa godinama njihova priča je sve lepša i čini se da uživaju više nego ikada.

Međutim, nije uvek sve bilo idilično! Ivan i Jelena su se upoznali kada su već bili izuzetno popularni, a pevačica ističe da je početak njihove veze bio izuzetno stresan.

- Ivan Bosiljčić i ja smo se upoznali kad smo oboje bili na vrhuncu naših karijera, ali smo se našli pod ogromnim pritiskom medija. Sad, iz ove perspektive, shvatam da nismo umeli sa tim da se nosimo, da smo mogli kroz sve to da prođemo mnogo elegantnije, ali tada to jednostavno nismo znali - rekla je jednom prilikom Jelena.

Ivan Bosiljčić, Jelena Tomašević
foto: Printscreen Instagram / ivanbosiljcicofficial

Podlegli su pritisku i posle godinu dana zabavljanja su se rastali, jer nisu više mogli da izdrže da budu pod budnim okom medija, jer su važili za jedan od najinteresantnijih parova. Ubrzo posle raskida, Jeleni je stigao poziv druga Sergeja Ćetkovića, poznatog pevača i kantautora koji je za nju napisao pesmu "Da mi je da se vrati moj dragi".

- Ivan i ja smo se rastali, ali se emocije nisu ugasile. Zato sam i osetila da ne mogu da pevam takvu pesmu, da ne mogu da budem neka "jadnica" koja želi da joj se Bosiljčić vrati - iskreno je pričala Jelena svojevremeno.

Tek dugo nakon raskida Jelena je pustila pesmu Ivanu, a za glumac je za nju odmah rekao da je divna, a zatim mu je supruga i objasnila zašto je toliko dugo čekala u fioci.

Ivan Bosiljčić, Jelena Tomašević
foto: Printscreen Instagram / ivanbosiljcicofficial

- Doživela je neverovatan uspeh, na koncertima je neverovatno emotivno doživljavaju. Da li su ljudi čuli ovu priču ili nisu, to ne znam, ali svako se pronašao u ovim stihovima - naglašava Jelena.

Iako je Ivan bio dosta angažovan u Rusiji, svim snagama se trudio sa suprugom da porovodi što više vremena, jer oboje, čini se, misle da je duga razdvojenost pogubna za brak.

1 / 7 Foto: Kurir / Damir Dervišagić

A šarmantni glumca smatra da je ključ porodičnog uspeha to da članovi budu što više na okupu i da imaju zajedničke trenutke koji ih još više povezuju.

- Iako vidite da sam ja na snimanju u Rusiji, znajte da se iza toga krije čvrst plan da smo mi zajedno tamo, pa ćemo vam kasnije to reći. Ili da češće dolazim ovde nego što mediji to znaju. Taj naš ritam da budemo zajedno, da smo što više zajedno, možda nas to čini čvršćim. Verujem da razdvojenost stvarno može da bude opasna ukoliko je neumerena", rekao je svojevremeno Bosiljčić za Super TV.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs