Sarmantna i otmena!

ZAVOLEO JU JE U SREDNJOJ ŠKOLI, A O IZNENAĐENJU KOJE MU JE PRIREDILA SE I DALJE PRIČA: Dodikova žena je NEVEROVATNA DAMA

Žena Milorada Dodika je na prvo mesto stavila je porodicu, a u politiku se nikad nije mešala.

Vip priča
20:49h Autor:
ZAVOLEO JU JE U SREDNJOJ ŠKOLI, A O IZNENAĐENJU KOJE MU JE PRIREDILA SE I DALJE PRIČA: Dodikova žena je NEVEROVATNA DAMA
Kako izgleda žena Milorada Dodika?, Foto: Profimedia

Milorada Dodik, predsednika Republike Srpske, već godinama imamo prilike da gledamo u javnosti raznim povodima zbog pozicije na kojoj se nalazi. Međutim, njegova supruga Snježana, u koju se zaljubio još tokom srednjoškolskih dana, se gotovo nikada ne eksponira u medijima. Iako je svom suprugu velika podrška u svemu što radi, trudi se da politiku drži dalje od kuće.

Za razliku od njene jače polovine, nije uplovila u političke vode, a po zanimanju je ekonomski tehničar. Već godinama unazad vešto izbegava novinarske ekipe i fotoreportere, te se veoma retko može pronaći neka njihova zajednička fotografija.

Milorad Dodil, Snježana Dodik
foto: Profimedia

Snježana je veliku pažnju privukla krajem 2018. godine, kada se bračni par Dodik zajedno pojavio na glasanju na izborima. Tada je javnost imala prilike da vidi prvu damu Republke srpske, a komplimenti na račun njenog izgleda su se samo nizali. Mnogi su tada istakli da je veoma šarmanta dama koja nosi sa sobom veliku dozu elegancije.

I komšije sa nju imaju samo reči hvale, naglašavaju da je izuzetno skromna i druželjubiva osoba. Posebno podvlače da je jako posvećena rodici, a kruna dugogodišnje ljubavi ovog para su svakako njihovo dvoje dece.

Jedno vreme je glavna tema medija bila proslava rođendana Milorada Dodika koju je organizovala upravo Snježana, a za tu priliku je angažovala specijalno Zoranu Pavić, kako bi mu otpevala pesmu "Ne dam ti da ostariš".

Bračni par Dodik je prisustvovao i brojnim zanimljivim događajima, kao što je bilo venčanje bivšeg zamenika gradonačelnika Beča Јohana Gudenusa i Tajane Tajčić iz Banjaluke sredinom 2017. godine. Takođe, nisu propustili ni nauguraciji tadašnjeg predsednika Amerike, Donalda Trampa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs