NEVEROVATNA LJUBAVNA PRIČA

PEVAČICA SE MALOLETNA LUDO ZALJUBILA, A POSLE 18 GODINA SA NJIM IMA I DETE: Muž joj vozio kamione i finansirao 1. album

Maja Berović već 18 godina je u ljubavi sa suprugom Alenom Dragosavom.

Ljubav
05:22h Autor:
PEVAČICA SE MALOLETNA LUDO ZALJUBILA, A POSLE 18 GODINA SA NJIM IMA I DETE: Muž joj vozio kamione i finansirao 1. album
Koga voli Maja Berović od 17. godine?, Foto: Printscreen Instaragm / mayaberovicofficial

Ljubavna priča Maje Berović, jedne od trenutno najpopularnijih pevačica u regionu, deluje kao bajka i zaista vraća veru u prava osećanja. Naime, Maja je od svoje 17 godine zaljubljena u samo jednu osobu - Alena Dragosava, biznizmena koji je bio redovan gost na njihovim nastupima.

Par se upoznao u Bosni, a svoju ljubav su krunisali brakom 2016. godine. Njjihova priča je nedavno upotpunjena i prinovom. U februru su postali roditelji prelepog dečaka Lava.

- Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe - bila je iskrena pevačica.

Maja Berović
foto: Printscreen Instagram / mayaberovicofficial

Kako se emocije planule na prvi pogled, ubrzo su otpočeli i zajednički život, što je najteže palo Majinog mami. Ali, od svog partnera je imala punu podršku u svemu od samog početka veze. Čak joj je pomagao finansijski kada je objavljivala svoj prvi album.

- Nakon nekog vremena shvatili smo da ne možemo tako i da nam je previše stalo da bi sve ostalo na platonskoj ljubavi. Vrlo brzo smo doneli odluku da živimo zajedno, što je bilo teško saopštiti mojoj mami, koja je samohrana majka i kojoj je odvajanje ženskog deteta tako rano bilo bolno. Ipak, nije stala na put mojoj sreći. Alen mi je pomogao finansijski i moralno da objavim prvi album. Sada, nekoliko godina posle toga, ja sam neko ko sam može da ulaže u svoju karijeru - istakla je svojevremeno umetnica.

Alen i Maja su sudbonosno "da" izgovorili u Grčkoj na intimnoj ceremoniji među svojim najbližim ljudima.

- Moje venčanje nije bilo baš tako kako kažu "tajno". Nisam ja ni od koga ništa krila, jednostavno, eto, nisam imala potrebu da na sva zvona najavljujem da se udajem. Za Rodos sam se opredelila zato što je on za mene jedno od lepših ostrva u Grčkoj i zato što su imali pravoslavnu crkvu. Mi smo imali želju da se venčamo u pravoslavnoj crkvi - objasnila je Maja.

Naglasila je da bez njegove podrške ne zna da li bi postigla ovoliki uspeh u karijeri.

- On je moja najveća podrška i producent je svega ovoga. Usmereni smo jedno na drugo i zajedno osmišljavamo sve. I kad je vizuelni identitet u pitanju, moram da priznam da je on moj najveći kritičar - rekla je jednom prilikom.

Međutim, na početku njihove romanse, Alen je navodno vozio kamione, ali je od toga posle razvio veoma uspešan biznis, te sada ima firmu u kojoj je zaposleno oko 83 ljudi. A delatnost kojom se bavi je međunarodni drumski prevoz svih vrsta roba.

Njihovoj sreći nije bilo kraja kada je početkom ove godine došao na svet i prvenac Lav, a da svoju intimu čuvaju daleko od očiju javnosti, pokazuje činjenica da se na društvenim mrežama njiove zajedničke slike gotovo ne mogu ni pronaći.

Iako se porodila pre samo nekoliko meseci, Maja fenomenalni izgleda:

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram / mayaberovicofficial
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs