MILICA MARKOVIĆ

OGNJEN AMIDŽIĆ JE PRE DANIJELE VOLEO NEVIĐENU LEPOTICU: Bili su u braku 4 godine, kada je vidite ZANEMEĆETE! (FOTO)

Šarmantni voditelj ima ukusa! Pre Danijele bio je u braku sa prelepom koleginicom.

Ljubav
10:05h Autor:
OGNJEN AMIDŽIĆ JE PRE DANIJELE VOLEO NEVIĐENU LEPOTICU: Bili su u braku 4 godine, kada je vidite ZANEMEĆETE! (FOTO)
Foto: Kurir/Sonja Spasić

Popularni voditelj Ognjen Amidžić (46) već deset godina je u skladnom braku sa bivšom manekenkom Danijelom Dimitrovskom sa kojom ima sina Mateju.

Popularni par se na večnu ljubav zakleo 2012. godine u Bogorodičinoj crkvi u Zemunu, nakon dve godine veze. Sudbonosno susret desio se 2010. kada je jedna od najlepših manekenki gostovala kod voditelja u emisiji "Amidži šou".

O Danijelinoj lepoti i uspehu u svetu modelinga suvišno je pričati, ali malo ko se seća da je Ognjen pre manekenke bio u braku sa još jednom lepoticom- Ddve godine mlađom Milicom Marković, bivšom novinarkom informativne redakcije Pinka.

Milica Marković
foto: Kurir/Zorana Jevtić

Naime, Milica i Ognjen upoznali su se na radnom mestu, rodila se ljubav koju su krunisali brakom u junu 2006. godine u manastiru Kaona kod Šapca, dok je svadbeno veselje upriličeno nekoliko dana kasnije u jednom beogradskom restoranu.

- Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo – govorila je ranije Milica.

Nakon 4 godine braka, par se razišao, a tada tada su izdali zajedničko saopštenje u kojem u naveli da se ljubav ugasila, ali da će zauvek ostati prijatelji. Svako je nastavio svojim putem!

Posle nekoliko godina provedenih na ovoj televiziji, Milica prelazi u PR sektor 2008. godine, povlači se iz javnosti i od tada se jako retko pojavljuje u medijima. Danas radi kao PR u jednom marketinškoj agenciji.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs