Dame, dobro obratite pažnju

On će vas upropastiti: Ovakav muškarac vam ne treba u životu!

Ako se svaki vaš izlazak završi svađom, ostajanjem kod kuće iz protesta ili situacijom da se vi pokunjite poput malenog psa, vašoj se vezi ne piše dobro
Ljubav i zavođenje
17:46h Autor:
On će vas upropastiti: Ovakav muškarac vam ne treba u životu!
Foto: Shutterstock

Tačno je da niko nije savršen, ali određene mane, ili bolje reći stavove pojedinaca ne treba posmatrati kao prolazne faze - oni su takvi sad, i biće uvek. U nastavku saznajte o kakvim muškarcima je reč:

Ljubavni horoskop za jul: Mnogi započinju veze kakve su priželjkivali!

Kontroliše vaše oblačenje

Ako se svaki vaš izlazak završi svađom, ostajanjem kod kuće iz protesta ili situacijom da se vi pokunjite poput malenog psa, vašoj se vezi ne piše dobro.

''Ta suknja ti je prekratka! Ako izađeš u tome, zaboravi me!'' i slične izjave nedopustive su. Shvatamo da su muškarci ponekad zaštitnički nastrojeni, ljubomorni ili da vole da vas vide u određenim odevnim kombinacijama, ali zabrane nošenja određenih komada koje volite apsolutno su besmislene. Braneći vam bilo što, ne samo da nastoji da vas kontroliše, već vas guši kao osobu.

Tera vas da birate između njega i karijere

Nikada, ali nikada, ne bi trebalo da birate između njega i karijere. Ako ste se dočepali svog posla iz snova, a on se oseća ugroženim ili mu se ne sviđa vaš uspeh, vreme je da ozbiljno preispitate vašu vezu. Zaslužujete muškarca koji će vam biti podrška u bilo čemu, a posebno u izboru karijere koja vas zaista usrećuje.

OVDE saznajte ko je najbolji muž od svih horoskopskih znakova!

Brani vam druženje sa vašim prijateljima

Zna da bude slatko kada vidimo da je naš muškarac malčice ljubomoran na nekog našeg prijatelja, no kada vam on brani da se viđate s bilo kojom osobom suprotnog pola, stvari nisu nimalo slatke ni simpatične. Takvo ponašanje otkriva da imate posla s nezrelim, detinjastim, manijakalnim i ljubomornim čovekom koji će vam opasno zagorčati život.

Posesivan je

Ne smete da izlazite. Ne smete da se družite sa svojim prijateljicama. Ne smete da se napijete bez njega. U principu, ne smete da jedete, živite, niti da dišete osim ako on nije prisutan. Koliko god da ga volite, svako zaslužuje svoje slobodno vreme. Vama je potreban muškarac, a ne neko ko će glumiti vašeg sijamskog brata blizanca.

On bi sve, a nije sposoban ni za šta: Prepoznajte neodlučnog muškarca!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs