Iskrena devojka

Ima 25 godina, i dalje je nevina: Mrzim svoje telo, strah me da se skinem gola!

Kako se nesigurnost u sebe može odraziti na vaš život uopšte, a naročito na ljubavni plan, pravi je primer devojka koja je savet potražila od Kolin, stručnjaka za veze
Ljubav i zavođenje
13:46h Autor:
Ima 25 godina, i dalje je nevina: Mrzim svoje telo, strah me da se skinem gola!
Foto: Shutterstock

Samopouzdanje je vrlo važno u životu, i to ne samo na ljubavnom polju, već na bilo kom aspektu. Svakodnevno nailazimo na brojne situacije kada nam je vera u sebe i svoje sposobnosti i te kako potrebna. Međutim, često nam baš to malo samopouzdanja zafali.

Kako se nesigurnost u sebe može odraziti na vaš život uopšte, a naročito na ljubavni plan, pravi je primer devojka koja je savet potražila od Kolin, stručnjaka za veze, piše Mirror.co.uk.

Sve je u vašim rukama, zato ih nikad ne smete dići: 20 saveta Koko Šanel svim ženama!

"Draga Kolin,

Imam 25 godina i ni trunku samopouzdanja.

Praktično ne postoji nijedan deo tela koji volim. Ranije su to bile oči (ali ne i obrve), ali sam i njih zamrzela otkad nosim veštačke trepavice koje mi samo stvaraju probleme. Kako uopšte mogu da imam samopouzdanja kad sam i dalje devica, a ni dečka nemam. U mojoj glavi trenutno ne postoji ništa gore od toga da me neko vidi golu. Ne želim da ostanem doveka usedelica, ali to je sve izvesnije ako nastavim ovako. Ne izlazim puno, tako da nemam ni priliku da upoznam nekoga. Značio bi mi bilo koji savet".

Na pitanje, Kolin je odgovorila sledeće:

Šta muškarac zaista primeti tokom prvog seksa sa novom partnerkom?

"Zašto se toliko fokusiraš na svoj izgled? Možeš da imaš najlepše telo na svetu, ali duša, odnosno tvoja ličnost, to je ono što će privući pravog muškarca, koji će te voleti takvu kakva jesi.

Niko nije u potpunosti zadovoljan svojim izgledom. U našoj DNK je zapisano da stalno tražimo sopstvene nedostatke. Kada ne bismo imali nijedni manu, bili bismo dosadni i sebi i drugima. Treba da promeniš svoj stav i fokusiraš se na one dobre stvari (sigurna sam da ih ima mnogo). Toliko si "zarobljena" u svemu što ti se na sebi ne sviđaš, da propuštaš sve one dobre stvari - jednostavno ih ne primećuješ. Možda ti u tome mogu pomoći prijatelji ili porodica.

Imati samopouzdanja i biti svestan sebe jedna je od najprivlačnijih osobina koju žena može da poseduje. To je ono što privlači ljude. Druži se. Što se više budeš družila sa ljudima, to će strah postepeno nestajati.

Veruj mi, sve što budeš starije, to će ti više biti žao što si se opterećivala nevažnim stvarima - kao što su obrve".

Seks je trajao 20 sekundi, uspeli smo iz petog puta: 6 žena opisalo svoje prvo seksualno iskustvo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs