Tri koraka

Budi njegova žena iz snova: Kako da ga nateraš da odlepi za tobom!

Jedan od najvećih strahova koje muškarci imaju jeste da žena očajnički traži muža – i da će svaki odgovarati
Ljubav i zavođenje
22:30h
Budi njegova žena iz snova: Kako da ga nateraš da odlepi za tobom!

Pojedini muškarci tvrde da nisu u stanju da se obavežu, međutim, kada naiđu na onu pravu, čak i najtvrdokorniji pripadnici jačeg pola spremni su na sve. Ovo su tri stvari zbog kojih će "odlepiti" za vama bez obzira na sve.

U koga ćete se zaljubiti ovog leta: Horoskop otkriva tajnu!

1. Ne tražite da samo odigra ulogu koju ste mu namenili

Jedan od najvećih strahova koje muškarci imaju jeste da žena očajnički traži muža – i da će svaki odgovarati. Muškarci žele partnera koji će ih prihvatiti zbog njih samih. Istog trenutka kada shvati da postoje skriveni planovi, pored onih da se bolje upoznate, automatski će se zatvoriti u sebe i njegova zaljubljenost će splasnuti.

2. Pokažite mu da vam nije problem da odeteKada muškarac misli da se ceo vaš život vrti oko njega, i da ste već odlučili da je on „taj“ i pre nego što ste pričali o budućnosti, osetiće pritisak. I ne samo to, smatraće da mora da ispuni vaša očekivanja ali će u isto vreme biti i nervozan zbog mogućeg neuspeha. Umesto toga, morate da mu pokažete da ste izbirljivi – stavite mu do znanja da, iako vam se viđa, ipak imate opcije i da kontrolišete sve što vam se u životu dešava.

Ako išta mrze kod žena, to su ovih pet stvari: Kad muškarac prestaje da voli!

Kako da ovo uradite?

Pokažite mu da imate i život van veze, bavite se svojim hobijima, izlazite sa prijateljima i porodicom, poboljšavajte vašu karijeru i život. Tada će on biti srećan što u vašem životu ima mesta i za njega, i boriće se da tu ostane.

3. Njegov život je toliko bolji sa vama u njemuStvarajte pozitivna iskustva zajedno sa njim. Muškarce ne možete jednostavno naterati na vezu, već morate da stvorite pravu atmosferu koja će dovesti do njegove emotivne reakcije. Prava atmosfera podrazumeva da radite stvari u kojima oboje uživate. Sva ta radosna dešavanja pokazaće mu da ste devojka koja je spontana i razigrana, a to je tip žene na koju će svaki muškarac "odlepiti".

Kako da ga napravite ljubomornim: 10 kvarnih ženskih poteza!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs