Astro prognoza

Pun Mesec u Biku 24. oktobra: Svaki znak treba da se spremi za ove promene!

Sada će isterivati pravdu Bikovi, Lavovi, Škorpije i Vodolije pa je najbolje ne tražiti krivca, jer će ga nebeska pravda sama naći

Zanimljivosti
22:26h Autor:
Pun Mesec u Biku 24. oktobra: Svaki znak treba da se spremi za ove promene!
Foto: Shutterstock

Ovaj Pun Mesec je u konjukciji sa Uranom što može da nam da razne iznenadne dogadjaje, napetosti, svađe, neočekivani stres i svakako tvrdoglavost koja je Bikovska osobina, piše astrolog Željka Knežević.

Da bi se opustili trebalo bi da idemo na masažu, u saunu, da uživamo sa voljenom osobom, idemo na koncerte i druga mesta za uživanje i opuštanje. Uran u blizini Meseca čini ljude nervoznim, pa će stalno nešto prigovarati tj. ništa im neće biti dobro, ali će ipak Uran popustiti pred ljubomorom i tvrdoglavošću.

Sada će isterivati pravdu Bikovi, Lavovi, Škorpije i Vodolije pa je najbolje ne tražiti krivca, jer će ga nebeska pravda sama naći. Dosta razumno i suzdržano će se ponašati Device, Rakovi, Jarčevi i Ribe dok na pojedine znake neće ostaviti bitan utisak.

Šta mogu očekivati pojedinačni znakovi?

OVAN

Sada imate priliku da izgladite i dovedete u harmoniju narušene odnose iz prošlosti. Kompromis je sada od presudnog značaja pa se potrudite da ga uspostavite. Pojedini Ovnovi mogu nešto da prodaju ili da žele da se oslobode nekih stvari u životu. Poradite sve što ste naumili jer se Uran ponovo vraća u vaš znak 6. novembra pa će opet napraviti zbunjenost i neke neočekivane situacije. Pronadjite balans u svemu.

Mesečni horoskop za novembar 2018: Škorpiji će ovaj mesec odrediti sledećih 12 godina!

foto: Shutterstock

BIK

Aprilski Bikovi su najviše pogođeni što se tiče donošenja odluka, da li ćete popustiti ili se čvrsto držati odluka. Vi imate i podršku Saturna iz Jarca pa bi mogli da odlučite što će trajati na duše staze. Bitno je da budete umereni u svemu. Izražen je optimizam i jaka fizička snaga pa je iskoristite.

BLIZANAC

Moguće je da donesete odluku kada je ljubav u pitanju. Jaka volja i želja vas prosto guraju da realizujete svoje ideje i ciljeve. Kako Mesec bude tranzitirao napred tako i vi napredujete u vašem poslu pa je ipak potrebno da se čuvate od grešaka. Sa svojom harizmom možete da napredujete u svemu.

RAK

Bitno je da ste vi sentimentalni i da se bavite emotivnim životom. Postoji osoba koja vas mnogo voli i misli na vas pa istinski očekuje i od vas da vi nju mnogo volite. Izbegavajte tvrdoglavost. Vi sada imate samopouzdanje pa možete sprovesti u delo vaše zamisli i ideje.

LAV

Ako ste rođeni sami početak Lava onda može biti malo teži dan i vi želite da se svakog i svačega oslobodite. Mnoge stvari mogu sada da se reše, uz krizu, a posebno emocije pa ako ste bili povučeni, stidljivi, ponosni i sa osećajem krivice sada se može lepo prevazići. Pojedini Lavovi mogu da se osećaju nezadovoljno životnim standardom a neki sa društvom pa je vreme da se vi menjate da bi se sve oko vas transformisalo.

Sve vide crno i kritikuju do besvesti: Ovih 5 horoskopskih znakova su najveći cinici!

foto: Shutterstock

DEVICA

Dobro znate gde ste ranije pravili greške pa sada nemojte isto da radite. Mnoge Device baš sada mogu da oproste i zaboravite neke stvari. Moguće su neke iznenadne situacije pa ako još uvek imate ponos, stidljivost, ili osećaj krivice sada je vreme da to transformišete. Oslobodite se nezadovoljstva u društvu i nekim drugim odnosima.

VAGA

Vi sada imate dešavanja u sferi finansija pa ako imate neke dugove ili vama duguju to se može rešavati u narednim mesecima. Vaša inteligencija je zadivljujuća pa možete suditi i donositi zaključke u nekim raspravama. Pojedine Vage brinu o svom izgledu, savetuju se sa bitnom ženom. Izbegavajte neumerenu hranu i piće, štedite novac.

ŠKORPIJA

Vi ste sada sigurno pred nekim izborom koji se odnosi na vaš emotivni život. Moguća su i neka porodična okupljanja. Budite iskreni i verni u emotivnim vezama. Uživajte u lepim kućnim okupljanjima, u lepoj i ukusnoj hrani, srdačnom gostoprimstvu i zagrljaju. Pojedine Škorpije mogu imati i nepovoljan period pa nemojte dozvoliti da to utiče na vas i vaše poslovne tokove.

STRELAC

Možete da pomažete ljudima koji imaju problema. Preporučuje se da se posvetite svom emotivnom i ljubavnom životu. Izbegavajte mnogo hrane i nove recepte. Možete povoljno da kupujete neku odeću i obuću. Odmarajte se, čitajte knjige i izbegavajte da dajete novac na zajam i previše da verujete. Sve dobro proverite.

Za nju ne postoje granice: Žena u ovom horoskopskom znaku je jaka kao stena!

foto: Shutterstock

JARAC

Možete da očekujete nagradu ili neku pohvalu od nekog ko je visoko kotiran i strog po prirodi, a ujedno dobar učitelj. Sve to treba odmah da prihvatite, jer se druga prilika može pružiti nekad ili nikad. Ovaj Pun Mesec je vrlo povoljan za vas kada se izuzme da kod nekih Jarčeva može biti problema na društvenim lestvicama. Vreme je da se transformišete da biste bili zadovoljni sa pojedinim društvenim odnosima.

VODOLIJA

lako je moguće da vam ovaj Pun Mesec donese nešto protiv čega se vi borite ili vi možete da napadate i tražite da se sprovedu vaše ideje i način mišljenja. Mnoge Vodolije će želeti da sve svoje drage ljude okupe i ugoste pa već sada krenite da sve dobro pripremite. Budite istrajni i bavite se sobom i svojim emotivnim životom.

RIBE

Moguće su neke drastične promene kao što su zakonske kazne. Preporučuje se da budete istrajni pa će sve da se razreši. Mnoge Ribe sada mogu biti trudne ili biti na dijeti. Umetničke Ribe mogu da komponuju muziku, pišu, slikaju, crtaju itd. Ako se bavite nekretninama ili želite da uložite novac u nekretninu sada je povoljno.

Imaju keca u rukavu: Muškarci se plaše žena ovih horoskopskih znakova!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs